"Barbie Dreamhouse Challenge" BluTV’de yayında

TV 17.07.2023, 17:10
"Barbie Dreamhouse Challenge" BluTV’de yayında

BluTV, Warner Bros. Pictures’ın heyecanla beklenen filmi Barbie'nin vizyon tarihinden birkaç gün önce yeni yarışma programı Barbie Dreamhouse Challenge’ı kullanıcılarının beğenisine sunuyor. discovery+ ayrıcalığıyla yayına girecek programda ikonik Mattel oyuncağı Barbie®’nin Rüya Evi, gerçek hayata uygun boyutlarda baştan yaratılacak.

Yarışma programında, Güney Kaliforniya'daki bir ev, 8 tasarımcı ve bir şeften oluşan ekipler eşliğinde Barbie’nin Rüya Evi’ne dönüştürülecek. Üstelik, tutkulu bir Barbie hayranı da tamamlanmış evde konaklama şansı kazanacak. Süper model, tasarımcı, yazar ve girişimci Ashley Graham'ın ev sahipliği yaptığı dört bölümlük dizi, bugün BluTV’de discovery+ üzerinden izleyicilerle buluştu.

Barbie Filminin Oyuncuları, Barbie Dreamhouse Challenge’a Konuk Olacak!

Tüm dünyanın konuştuğu Barbie filminden bazı sürpriz oyuncular da Barbie Dreamhouse Challenge’a konuk olacak. Yarışmada, beğenilen tasarımcı Jonathan Adler, tasarımcı ve Barbie’nin Rüya Evi uzmanı Tiffany Brooks ile birlikte jüri başkanı olarak görev yaparken ikiliye her hafta yeni bir ünlü konuk, jüri üyesi olarak eşlik edecek.

Her bölümde, büyüleyici ve nostaljik Barbie içerikleri izleyicilerle buluşacak. Işıklı bir dans pistinden çalışma masası olarak da kullanılan bir akvaryuma, şapka askısından evcil hayvan asansörüne kadar ikonikleşmiş birçok eşya ve kombin, göz kamaştırıcı tasarımlar eşliğinde hayat bulacak.

Yarışmanın Kazananı, Save the Children Derneği’ne Bağış Yapacak

İkonik Barbie’nin Rüya Evi’ni en iyi tasarlayan ve yarışmayı kazanan ekip, Save the Children Derneği’ne kendi adlarına bağış yapacak.

Yapımcılığı Mission Control ve Mattel Television tarafından üstlenilen Barbie Dreamhouse Challenge, bugünden itibaren her hafta discovery+ ayrıcalığıyla BluTV’de yayında.

Yorumlar (0)