Bayram coşkusu 2. gün de devam ediyor

TV 18.07.2021, 20:54 22.07.2021, 10:42
Bayram coşkusu 2. gün de devam ediyor

Birbirinden renkli isimler bayramı NTV’de kutluyor; “Kubat ile Müzik Sahnesi”, Birbirinden leziz yemekler ve tadına doyum olmaz sohbetler; Cüneyt Asan ve çok özel konuklarıyla “Tadı Tuzu Yerinde”, Bayrama özel beslenme önerileri; Prof Dr. Osman Müftüoğlu ve Melda Yücel Kocaalp ile “Hayatın Senin Elinde”, Orkun Olgar bayrama özel konukları ile maceradan maceraya koşuyor; “Orkun Olgar ile Macerasever”, Bir kent ozanının müzik yolculuğu; Bülent Ortaçgil’in çok özel hikayesi ile “Söz ve Müzik”, Antik çağın habercisi Mesut Yar zamanda yolculuğa çıkıyor; “Mesut Yar ile Taş Gaste”, Başarılarıyla Türk Sanat Tarihi’ne damgasını vuran isimler; “Zuhal Demirarslan ile Benim Sanatım”, Anadolu’nun geleneksel el sanatlarını ekrana taşıyan program; Dilek Hanif ile “Halkın Sanatı”, Yaşamak bir sanattır; “Prof. Dr. Kemal Sayar ile Yaşama Sanatı”, Söz ustası Levent Dönmez ile bayramda; “Laf Aramızda” ve NTV Belgesel Kuşağı; “Kraliyet Ailesinin Sırları”…

Hepsi bu bayramda NTV’de…

09.15 / TADI TUZU YERİNDE

Cüneyt Asan, beslenme ve diyet uzmanı Taylan Kümeli ile Kurban Bayramı’na özel sağlıklı beslenme ve et üzerine sohbet ediyor.

18.15 / SÖZ VE MÜZİK – BÜLENT ORTAÇGİL

NTV'nin Türk müzik tarihini anlatan "Söz ve Müzik" belgesel serisinde bu kez ‘Bülent Ortaçgil’ var. Bülent Ortaçgil, hayatını ve müzikal hikayesini Bozburun'daki evinde özel bir röportajla bu belgesel için anlattı.

21.15 / MACERASEVER

“Macerasever” ile Orkun Olgar, bayramda keşfetmeye devam ediyor... Orkun Olgar bu kez tek başına yola çıkıyor.

22.05 / KUBAT İLE MÜZİK SAHNESİ

Bayram boyunca Kubat, sanatçı dostlarını “Kubat ile Müzik Sahnesi” programında ağırlıyor. Programın konuğu rock müziğin sevilen yorumcularından Ferman Akgül olacak.

23.10 / TADI TUZU YERİNDE

Cüneyt Asan konuğu oyuncu Barış Kılıç ile Kurban Bayramı’na özel ‘sarma bonfile’ tarifi veriyor.

Yorumlar (0)