Bayramda FilmBox ekranlarında kesintisiz eğlence 

TV 06.07.2022, 11:44 08.07.2022, 21:17
Bayramda FilmBox ekranlarında kesintisiz eğlence 

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yer alan önde gelen film ve dizi kanalı FilmBox, etkileyici öyküleri, dünya yıldızları ile buluşturan sinema filmleriyle ekranlara heyecan ve eğlence katıyor. Uzun bir tatilin keyfini süreceğimiz Kurban Bayramı haftasında, Türk ve dünya sinemasından birbirinden güzel 8 film, FilmBox ekranlarında bizleri bekliyor. Uma Thurman, Natalie Portman, Salma Hayek, Keira Knightley, Steve Carell, George Clooney, Alec Baldwin, Matthew McConaughey, Onur Ünsal, Mert Fırat gibi yıldızların ışığıyla renklenen muhteşem öyküleri, 10-18 Temmuz tarihleri arasında FilmBox ekranlarında izleyebilirsiniz.

Fame (Şöhret) – 10 Temmuz Pazar - Saat: 21:30

Alan Parker imzalı 1980’lerin kült müzikali ve filminin başarısı üzerine çekilen aynı isimli dizi, dünyanın dört bir yanında gençler için bir ilham ve enerji kaynağı oldu. Fame’in güncel versiyonunda, New York Sahne Sanatları Akademisi öğrencilerinin dans, müzik ve performansla şekillenen hayatlarına konuk olacağız. Filmin yıldızları arasında Frasier dizisiyle gönüllere taht kuran Kelsey Gramer de yer alıyor. İlk filmin orijinal kadrosunda yer alan ve dizide unutulmaz dans hocası Lydia Grant karakterine hayat veren Debbie Allen, bu filmde de okul müdürü Angela Simms rolünü üstleniyor. 

Altın (Gold) – 11 Temmuz Pazartesi - Saat: 19:30

Yakışıklı aktör Matthew McConaughey’in, farklı bir görünümle ve muhteşem bir tiplemeyle karşımıza çıktığı filmin öyküsünde, kendisi gibi hevesli bir jeologla Endonezya'ya altın aramaya giden şanssız altın arayıcısı Kenny Wells’in macerasına eşlik edeceğiz.

Aşk ve Mutluluk (A Tale Of Love and Darkness) – 12 Temmuz Salı - Saat: 11:35

İsrailli yazar Amos Oz'un aynı isimli otobiyografik eserinden uyarlanan film, Filistin'de İngiliz mandasının sonu ve İsrail Eyaleti'nin başlangıcında geçiyor. Natalie Portman’ın da rol aldığı, genç bir adamın annesiyle ilişkisini ve yazarlığa başlamasını ele alan filmin öyküsü, yazdığımız öykülerin başımıza gelmesi üzerine kurulu.

Collinwood’a Hoş Geldiniz (Welcome To Collinwood) – 13 Temmuz Çarşamba - Saat: 21:30

George Clooney ve Sam Rockwell’i buluşturan bu eğlenceli filmin öyküsünde mahkum Cosimo, hücre arkadaşlarından büyük bir işin planını alıyor ve plana göre kırık dökük arabasını 15 bin dolar karşılığında çalması için sevgilisinden bir kurban bulmasını istiyor. İşler tabii ki beklenildiği gibi gitmiyor ve bir anda 7 kişi olaya dahil oluyor.

İngilizler Geliyor (The Brits Are Coming) – 15 Temmuz Cuma - Saat: 00:45

Perşembe’yi Cuma’ya bağlayan gece yarısından hemen sonra, İngiltere'de kötü şöhretli bir mafya mensubuna devasa kumar borçlarını ödememek için Los Angeles'a kaçıp mücevher soygunu planı yapan bir çiftin eğlenceli öyküsünü izleyeceğiz. Filmin başrollerinde Kill Bill’in unutulmaz gelini Uma Thurman’a başrolde Tim Roth eşlik ediyor.

Sarhoş Ebeveynler (Drunk Parents) – 15 Temmuz Cuma - Saat: 19:55

Alec Baldwin ve Salma Hayek’i izleyeceğimiz filmin öyküsünde, İngiliz tarzındaki büyük evlerinde güzel bir hayat yaşayan, kızlarını özel okulda okutan Frank ve Nancy, finansal durumlarının kötüye gittiğini çevrelerinden daha fazla saklayamaz hale geliyor. Alkolik ikili, bir gün garajlarında bir pazar kurmaya niyetleniyor. 

Erkek Tarafı – 18 Temmuz Cumartesi - Saat: 16:10

Bu eğlenceli Türk filminin öyküsü, evlenmek üzere olan gelinin nikah salondaki konuklardan biriyle öpüşmesiyle başlıyor ve ortalık bir anda karışıyor. Nikah salonunu savaş alanına çeviren kavga yatışınca, dövüşe tutuşan farklı mesleklerde ve karakterlerde 7 adam (Mert Fırat, Emre Karayel, Timur Acar, Onur Ünsal, Metin Coşkun, Tuna Kırlı ve Cihan Ercan) ünlü bir pop şarkıcısı olan gelinin neden kendi halinde bir bilim adamıyla olan ilişkisini nikah salonunda bitirmeye çalıştığını tartışma açıyor.

İlk ve Son Aşkım (Seeking a Friend for the End of the World) – 18 Temmuz Pazar - Saat: 23:20

Dünya sona erecek olsa, son zamanlarınızı kiminle geçirmek isterdiniz? Karayip Korsanlarının güzel aşkı Keira Knightley ve günümüzün en renkli komedyenlerinden Steve Carell’in muhteşem bir performans gösterdikleri bu filmin öyküsünde; bir asteroit Dünya'ya yaklaşırken karısı panik halde evi terk eden Dodge (Carell), yalnızlık hissi içerisinde son anlarını lisedeki aşkıyla geçirmek istiyor ve onunla bir araya gelmek için bir yolculuğa çıkmaya karar veriyor. Ancak komşusu olan güzel bir kadın (Knightley) istemeden bu plana engel olunca, çareyi ona eşlik etmekte buluyor.

Yorumlar (0)