Birbirinden önemli yapımlar Tivibu’da

TV 08.03.2021, 13:50
Birbirinden önemli yapımlar Tivibu’da

Dijital televizyon platformu Tivibu’da mart ayında birbirinden önemli yapımlar ekranlara geliyor. Tivibu’nun Seç İzle klasöründe yayınlanan “Lego Filmi 2”de, istila altındaki şehirlerini kurtarmak için bir araya gelen kahramanlar, keşfedilmemiş dünyalara doğru yolculuğa çıkıyor. Dâhi yönetmen Christopher Nolan’ın yazıp yönettiği, II. Dünya Savaşı’nın kaderini belirleyen olaylardan Dunkerque Tahliyesi’ni konu edinen “Dunkirk” filminin başrollerinde, Fionn Whitehead, Mark Rylance ve Tom Hardy oynuyor. Klasörde, 14 Mart’ta “İstanbul Muhafızları: Ab-ı Hayat Çeşmesi”, 23 Mart’ta “Sessizliğin Müziği” ve 27 Mart’ta “Davetsiz Aşk” yayınlanacak.

Vitrin’de yıldızlar geçidi

Seç İzle/Film/Tivibu Vitrin/Yıldızlar Geçidi klasörü 10 Mart ile 7 Nisan arasında izleyiciye açık olacak. Klasörde yayınlanan “Aquaman”de, Atlantis krallığının veliahdı Arthur Curry, kendisine kalan mirasa sahip çıkmak ve krallığı yönetmek için destansı bir savaş veriyor. “Venom: Zehirli Öfke”de Eddie Brock, dünya dışı bir varlıkla bütünleşerek süper anti kahramana dönüşüyor ve kötülere karşı mücadele ediyor. “Fantastik Canavarlar: Grindelwald’in Suçları”nda, karanlık büyücünün planlarını bozmak isteyen profesör Albus Dumbledore, öğrencisi Newt Scamander’dan yardım istiyor. Newt, sevgisinin ve sadakatinin test edileceği bir yola giriyor. Klasörde ayrıca “Bumblebee”, “Ocean’s 8”, “Alfa Kurt” ve “Rampage: Büyük Yıkım” gibi eğlenceli yapımlar da bulunuyor.

Cadılara karşı mücadele

Yepyeni yapımların yer aldığı Kırmızı Halı klasöründe yayınlanan “Witches”, aynı isimli romandan beyazperdeye uyarlandı. Filmde, cadıların gerçek olduğunu keşfeden ve onlarla savaşmak zorunda kalan yedi yaşındaki bir çocuk ve babaannesi zorlu bir maceraya atılıyor. 8 Mart’ta platforma yüklenecek “Süper Zekâ”nın başrolünde Melissa McCarthy oynuyor. Komedi ve aksiyon türündeki yapımda, ilk süper istihbaratın gözlemlemesi için seçilen eski kurumsal yönetici Carol’ın hayatı kökünden değişiyor. Klasörde ayrıca “Kayhan”, “Başlat: Ready Player One” ve “Kong: Kafatası Adası” filmleri de bulunuyor.

Sinema kanallarında onlarca film var

16 Mart’ta Sinema TV kanalında yayınlanacak “Merak Etme, Fazla Uzaklaşamaz”da trafik kazası sonrası alkol tedavisi gören John Callahan, karikatür çizmeye başlayarak hayatına renk katıyor. 24 Mart’ta aynı kanalda ekranlara gelecek “Overlord Operasyonu”nda (Overlord), II. Dünya Savaşı yıllarında bir grup müttefik askeri, Nazilerin işgal ettiği köyde zombilerle karşılaşıyor. Sinema Aile kanalında 28 Mart’ta yayınlanacak “Vahşi Dostum”, bembeyaz bir aslan ile bağ kuran küçük çocuğun öyküsünü konu ediniyor. Sinema Yerli’de 6 Mart’ta izleyiciyle buluşacak “Çiçero”, II. Dünya Savaşı’nda Almanya’nın bozguna uğramasında payı yüksek casus Çiçero’nun yaşamını anlatıyor. 20 Mart’ta ekranlara gelecek “Baba Parası”nda ise hiçbir ortak noktası olmayan kardeşler, babalarının ölümünün ardından aile mirasının bulunduğu kasanın kilidini açmak için birbiriyle yarışıyor.

Yorumlar (0)