BluTV 3 gün boyunca ücretsiz!

TV 13.10.2023, 11:22
BluTV 3 gün boyunca ücretsiz!

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV ‘Hikayeyi Takip Et’ mottosuyla çıktığı yolda birbirinden iddialı ve ilgi gören yapımları kullanıcılarının beğenisine sunmaya devam ediyor. BluTV’nin içerik yelpazesinde bulunan etkileyici ve ‘hikaye’ odaklı dizileri, özenle oluşturulan film seçkileri, dikkat çeken belgeselleri izleyiciler için benzersiz bir kütüphane oluşturuyor.

BluTV orijinal dizileri yaşadığımız toprakların değinilmemiş hikayelerini en ilgi çekici şekilde izleyici ile buluştururken tüm dünyanın yakından takip ettiği HBO içerikleri, yerli ve yabancı filmler ile discovery+ ile erişilebilen belgesel, mini diziler ve reality showları içeren kütüphanesiyle geniş bir içerik yelpazesi sunuyor.

BluTV, herkes hikayeyi takip edebilsin diye bu hafta sonu (13-14-15 Ekim) platformu ücretsiz bir şekilde tüm kullanıcılara açıyor. BluTV orijinal dizileri, yankı uyandıran filmleri, dünyaca ünlü yeni ve kült içerikleri, belgeseller, çizgi filmler ve çok daha fazla BluTV websitesi ve uygulamaları üzerinden izlenebilecek.

Kütüphanesinde yer alan yapımlar için ‘önce içerik kalitesi’ diyen BluTV, bu hafta sonu herkesi ücretsiz olarak hikayelerini takip etmeye davet ediyor.

BluTV’nin hikayelerini bu hafta sonu ücretsiz olarak takip etmek için hikayeyitakipet kodu ile giriş yapılabilecek.

Yorumlar (0)