BluTV'den Sevgililer Günü için ideal içerikler

TV 11.02.2022, 14:11 12.02.2022, 12:27
BluTV'den Sevgililer Günü için ideal içerikler

BluTV, zengin kütüphanesinde yer alan, ilişkilere ve aşka farklı bakış açıları sunan birbirinden çarpıcı içerikleriyle Sevgililer Günü için en ideal seçenekleri sunuyor. Orijinal yapımlar, sinema tarihine geçmiş romantik-komediler ve çarpıcı reality şovlar her zevke ve beklentiye hitap edecek nitelikte.

BluTV’de romantizmi derinlemesine hissetmek isteyen ve klasiklerden vazgeçemeyenleri; ‘Before Sunrise’, ‘The Notebook’, ‘Love&Other Drugs’, ‘Crazy Stupid Love’, ‘Midnight in Paris’ yerli film düşkünlerini ‘Evim Sensin’, ‘Çok Uzak Fazla Yakın’, ‘Deniz Seviyesi’, BLUTV özel yapımlarını hiçbir şeye değişmem diyenleri ‘Aynen Aynen’, ‘İlk ve Son’, ‘Saklı’, ‘Bizden Olur Mu?’,‘Yarım Kalan Aşklar’, yabancı dizi tutkunlarını ‘State Of Union’, ‘Normal People’ gerçek hayat hikayelerine tanık olmak isteyenleri ise discovery+ ayrıcalığıyla 90 Day serileri bekliyor.

BluTV Özel Yapımlar:

Aynen Aynen

Kadın-erkek ilişkisini eğlenceli bir dille konu alan yeni nesil mini dizi ‘Aynen Aynen’, BluTV’nin bağımlılık yaratan dizilerinden biri. Başrollerinde Kerem Bürsin ve Nilperi Şahinkaya'nın yer aldığı ‘Aynen Aynen’de modern ilişkilere dair her şeyi bulmak mümkün!

Bizden Olur Mu?

BluTV’nin en yeni özel yapımı ‘Bizden Olur Mu?’, hayal kırıklıklarıyla dolu ilişkilerden yorulan Deniz ve Sarp’ın son çareyi ilişki tavsiyeleri veren kitaplarda ararken başlarına gelenleri konu ediniyor. Birbirlerini tanımaya çalıştıkları her buluşmada bazen güler, bazen duygusal anlar yaşar, bazen de kendilerini çeşitli tuhaflıkların içinde bulurlar. Doğal halleriyle pekala nefis bir çift olabilecekken, uydukları tavsiyelerle her buluşmayı berbat eden ikilimiz "biz" olmayı başarabilecek mi merak konusu.

İlk ve Son

BluTV’nin ilk iç yapımı İlk ve Son, Deniz ve Barış’ın 10 yıla yayılan ilişkilerinin hikayesini anlatıyor. 20’li yaşlarının ortasında tanışan iki gencin, boşandıkları güne kadar geçen; bazen güneşli, bazen bulutlu, bazen fırtınalı, bazen imkanlı, çoğu zaman imkansız aşk hikayesi kalplere dokunuyor.

Saklı

BluTV’nin özel yapımı Saklı’da hiç beklemedikleri bir yerde yolları kesişen Ozan ve Aslı’nın aralarında önlenemez bir çekim başlar. Çünkü bazı yaralar, ancak aynı yarayı taşıyan biri onu fark edene kadar saklı kalabilir. Birbirlerinin hayatında deprem etkisi yaratacak gizli bir ilişki başlar. Aslı ve Ozan'ın hayatı; tutkuyla, ihanetle, ölüm kalım anlarıyla dolu bir deneyimle sonsuza dek değişmiştir. Gerilim ile aşkı buluşturan Saklı, benzersiz bir seyir sunuyor.

Yarım Kalan Aşklar

Birbirini delicesine seven Ozan ve Elif’in korkunç bir trajediyle sonlanan hikayesinin aslında gerçek bir son olmadığını gösteren BluTV orijinal yapımı Yarım Kalan Aşklar, alışılmışın dışında bir aşk hikayesi sunuyor. Trafik kazası geçirerek hayatını kaybeden Ozan, yeni bir bedende tekrar can bulur. Hayatına başka bir bedende dönen Ozan kendisini kimin öldürdüğünü bulmaya çalışırken büyük aşkı Elif’e de gerçekleri anlatması gerekmektedir.

Yabancı Diziler:

State Of The Union

Modern ilişkileri komediyle yorumlayan on bölümlük bir dizi. Tom ve Louise birbirlerine yabancılaşmış bir çifttir. Birlikte terapiye gitmeye karar verirler ve her seans sonrası bir barda bir şeyler içerek ilişkilerindeki çatlakların nedenlerini bulmaya çalışırlar.

Normal People

Sally Rooney’nin aynı adlı çok satan kitabından uyarlanan, 2020'nin en ses getiren dizilerinden olan Normal People, bir çiftin hayatlarının farklı dönemlerde birbirlerini nasıl etkilediğini ve aşkın özgürleştirici, dönüştürücü etkisini anlatıyor. İrlanda’da küçük bir kasabada aynı okula giden Connell yakışıklı ve popüler bir sporcu iken Marianne ise kibirli, soğuk ve dışlanmış biridir. İki genç arasında beklenmedik fakat karşı koyamadıkları bir ilişki başlar.

Filmler:

Before Sunrise

Sinema tarihinin en özel yapımlarından ‘Before Sunrise’ ardından gelen devam filmleri ile birlikte kült statüsüne ulaşmış bir film. Amerikalı Jesse ve Fransız Celine’in Viyana’da geçirdikleri yalnızca bir günde aşka inancı tazelemeyi başarıyor!

The Notebook

II. Dünya Savaşı'nın kızıştığı bir dönemde geçen ‘The Notebook’, Ryan Gosling ve Rachel Mcadams’ın canlandırdığı Noah ve Allie’nin destansı aşk öyküsünü anlatıyor. 2000’li yılların en popüler aşk filmlerinden biri olan ‘The Notebook’, Sevgililer Günü için klasikleşmiş bir seçenek.

Love&Other Drugs

Aşktan uzak durmaya çalışırken kendilerini derin bir sevdanın içinde bulan Maggie ve Jamie’nin öyküsü eğlenceli ve sıcacık bir aşk hikayesi sunuyor. Jake Gyllenhaal ve Anne Hathaway’in başrolünü oynadığı film, usta yönetmen Edward Zwick imzalı.

Crazy Stupid Love

Karısı tarafından aldatılan ve 40’ında yeniden flört dünyasına girmek zorunda kalan Cal, kadınların gözdesi konumundaki Jacob’la güçlerini birleştirir. Lakin Jacob Cal’ın kızı Hanna ile aşk yaşamaya başlayınca ortalık fena karışır! Ryan Gosling, Steve Carrell, Julianne Moore, Emma Stone, Marisa Tomei, Kevin Bacon’ı buluşturan muhteşem film, Sevgililer Günü için harika bir eğlence ortaya koyuyor.

Midnight in Paris

Woody Allen’ın son yıllardaki en çarpıcı filmi ‘Midnight in Paris’, muhteşem oyuncu kadrosu, muzip mizahı ve aşka dair derin tespitleri ile izleyicinin kalbinde taht kurmuş bir yapım,her köşeden yıldız bir ismin fırladığı oyuncu kadrosu da cabası.

​​Evim Sensin

Kırılmış kalbinin yaralarını üzerinde taşıyan Leyla başından geçen bir ayrılığın sonunda baba evine döner ve bir yanda kırılan kalbini bir yanda otoriter babası Selim’le olan bağını onarmaya başlar. Leyla ile yolu kesişinceye kadar yalnızca kendisi için yaşamış olan İskender ise yetimhanede büyümüş ve hiçbir zaman gerçek bir evi olmamış bir insandır. Biri aşktan, biri yalnızlıktan nasibini almış, dünyaları taban tabana zıt çiftimiz her şeye rağmen aradıklarını birbirinde bulur.

Çok Uzak Fazla Yakın

Türkan Derya'nın ilk uzun metraj filmi olan Çok Uzak Fazla Yakın; üniversitede tanışan Aslı ve Cem'in yaşadıkları inişli çıkışlı, tutkulu ve zaman zaman tartışmalı bir aşkı anlatıyor.

Deniz Seviyesi

Damla, senelerdir New York’ta yaşayan başarılı bir iş kadınıdır. Onu seven Amerikalı kocası ve karnındaki 6 aylık bebeğine rağmen Damla mutsuzdur, aklı hala geçmiştedir ve anne olmaya hazır değildir. Çocukluğunu geçirdiği yazlık evi kuzeninin satacağını öğrenince, Damla kocasıyla beraber Ayvalık’a gider. Damla’nın kendisi ve geçmişi ile barışabilmesi için, yıllar önce orada bıraktığı Burak’a ondan senelerce sakladığı sırrını anlatması gerekir.

discovery+:

90 Day serileri: BluTV’nin, discovery+ iş birliği ile yayına getirdiği ilgi çekici yapımlar da keyifli alternatifler sunuyor. 90 Day Fiancé; K-1 vizesi için başvuran veya alan çiftleri konuk alarak, ABD vatandaşlarının yabancı nişanlılarına özel olarak sunulan bu imkanı ve evlenmek için 90 günleri olan çiftleri ekrana getiriyor. 90 Day Foody Call; En sevilen 90 Day Fiance çiftleri, mutfakta yemek yaparken ya da kahve içerken izleyicilerin sorularını yanıtlıyor ve sansürsüz olarak ilişki tavsiyeleri veriyor. 90 Day Diaries; 90 günlük vizeleri süresince müstakbel eşleri ile ilk kez birlikte yaşamak üzere Amerika’da bir araya gelen çiftleri mercek altına alıyor. Çiftler, bu süre içinde evlenmeye karar veremez ise 90 günlük vize süresi dolan kişi ülkeyi terk ederek evine geri dönüyor. Programın en dikkat çekici ismi ise Türkiye'den Anna ile tanışmak için ABD'ye giden Mürsel oluyor. Mürsel, bu süre içinde evlenmeye karar veremez ise ülkeyi terk ederek evine geri dönecek.

Yorumlar (0)