BluTV, mayıs ayını zengin içeriklerle karşılıyor

TV 01.05.2021, 09:14 03.05.2021, 15:44
BluTV, mayıs ayını zengin içeriklerle karşılıyor

BluTV, özel yapımlarıyla farklı türdeki yerli ve yabancı içerikleri koleksiyonuna ekleyerek geniş kitlelere ulaşmayı sürdürüyor. Platformun ilk özel yapım çocuk dizisi olan ‘Masal Şatosu: Peri Hırsızı’ Mayıs ayının ilk sürprizleri arasında yerini alıyor. Ecrin Su Çoban, Berat Efe Parlar, Gülse Göçer, Ali Magnitou ve Berkan Hamedi gibi çocuk yıldızları buluşturan dizi, izleyenleri 7 Mayıs’ta büyülü bir maceraya dahil edecek.

Steve McQueen’in yönetmen koltuğunda oturduğu; beş filmlik antoloji serisi ‘Small Axe’, Londra’nın Batı Hint Adaları’nda 1969 – 1982 yılları arasındaki gerçek göçmen hikayelerini izleyiciyle buluşturacak. BluTV üyelerini geçmişe doğru bir zaman yolculuğuna çıkartacak ‘Small Axe’, serideki performansıyla John Boyega’ya bu yıl mini dizi kategorisinde ‘En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’ dalında Altın Küre kazandırdı.

‘Call Me by Your Name’ ve ‘We Are Who We Are’ gibi ses getiren yapımların yönetmeni Luca Guadagnino’nun dünyaca ünlü bir dans şirketinin etrafında dönen karanlık olayları konu alan filmi ‘Suspiria’ ile Monica Belluci ve Vincent Cassel’i buluşturan, Gaspar Noé’nin Paris’te travmatik bir gece boyunca yaşanan olayları anlatan filmi ‘Irréversible’ bu ayın öne çıkan filmleri arasında yer alıyor.

Başrolünde Jake Gyllenhaal’un yer aldığı, farklı bir insanın vücudunda uyanması sonucu devletin organize ettiği deneysel bir programın içinde olduğunu fark eden bir askeri merkezine alan ‘Source Code’, aksiyon dolu hikayesiyle dijital platformda yerini alacak.

Guillaume Canet’nin yönetmenliğini üstlendiği; beraber tatile çıkan bir arkadaş grubunun ortaya dökülen sırları ve yakın zamanda arkadaşlarının geçirdiği ölümcül kazanın onlarda yarattığı farklı duyguları gözler önüne serecek ‘Little White Lies’ ile seyirci büyük bir drama tanık olurken Oscar ödüllü yönetmen Steve McQueen’in, kocalarının borçlarını kapatmak için bir araya gelen ve banka soygunu düzenleyen dört kadının heyecan verici hikayesini anlatan filmi ‘Widows’ ile nefesler tutulacak.

Son olarak, Jude Law, Natalie Portman ve Norah Jones’un oyuncu kadrosunda bir araya geldiği ve bir kadının aşka dair sorularına cevap bulmak için çıktığı yolculuğu seyirciye sunan ‘My Blueberry Nights’ ile Julianne Moore ve Michelle Williams’ı buluşturan drama ‘After the Wedding’ Mayıs ayında BluTV’de izlenebilecek.

Yorumlar (0)