BluTV seçkisine yeni yapımlar ekleniyor

TV 29.07.2022, 13:38 29.07.2022, 17:23
BluTV seçkisine yeni yapımlar ekleniyor

BluTV, yediden yetmişe tüm izleyicilerin kendi tarzına göre farklı içerik alternatifleri bulabileceği kütüphanesine yeni içerikler eklemeye devam ediyor. İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılma kararının etkilerini gözler önüne seren ‘Devils’ ikinci sezonuyla BluTV’deki yerini alırken yirmi yılı aşkın bir süre boyunca seks suçlusu olarak hayatını gizleyen R. Kelly’nin incelendiği ‘R. Kelly Faking It Special’ belgeseli, cinayet işleyen çocukların hikayelerini anlatan ‘Deadliest Kids’ ve Jackie Siegel'in Florida'daki Versailles malikanesine dönüşünü gözler önüne seren reality şov ‘Queen of Versailles Reigns Again’ ağustos ayında yayına girecek içerikler.

Devils (2. Sezon): Başrollerinde Alessandro Borghi, Patrick Dempsey, Laia Costa, Kasia Smutniak, Lars Mikkelsen, Malachi Kirby, Paul Chowdhry, Pia Mechler, Harry Michell ve Sallie Harmsen’ın yer aldığı ve Guido Maria Brera’nın romanından uyarlanan ‘Devils’, ikinci sezonunda Brexit Referandumu’nu çevreleyen haftalara doğru hızlı bir şekilde ilerliyor. İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılma kararının geniş mali etkileri ve Londra merkezli Amerikan yatırım bankası NYL’de gerilim sürüyor. Dominic ve Massimo ise riskli yatırımlar kovalarken Çinli yatırımcılar ve teknolojinin spekülatif oyunlarıyla karşı karşıya kalıyor.

R. Kelly: A Faking It Special: R. Kelly, yirmi yıldan fazla bir süre bir seks suçlusu olarak gizli hayatını saklamaya çalıştı. Peki ipuçları her zaman gözümüzün önünde miydi? Reşit olmayan kadınlara olan ilgisi belli miydi? Kurbanlara sessiz kalmaları için para ödediğini reddetmesi inandırıcı mıydı? Beden dili, dilbilim ve psikoloji uzmanlarından oluşan bir ekip; R. Kelly'nin röportajlarını mercek altına aldı. ‘R. Kelly: A Faking It Special’ belgeseli, medyadaki görüntülerinin kare kare analizinin yanı sıra, 100 milyonluk rekor albüm satışıyla R&B'nin dahi kralı R. Kelly'nin memleketi Chicago'nun sokaklarından bugüne uzanan karanlık sırlar ve yalanlarla dolu yaşantısını da mercek altına alıyor.



Deadliest Kids: Çocuklar birini öldürdüğünde, toplum şokla sarsılır. Ama bir çocuğu cinayet işlemeye iten asıl sebepler nedir? Polis kanıtları, kişisel arşivler ve kurbanın sevdikleriyle yapılan görüşmeler; dünyanın en ölümcül çocuklarının ardındaki gerçeği ortaya çıkarıyor.



Queen of Versailles Reigns Again: Jackie Siegel, Florida'daki Versailles malikanesine dönüyor. 2012 tarihli orijinal belgeselde milyarder çift Jackie ve David, 90 bin metrekarelik bir malikane inşa etmeye çalışmış ama ekonomik kriz nedeniyle başaramamıştı. Tam 10 yıl sonra Jackie evdeki tadilatları bitirmek için dönüş yapıyor. Renovasyon sırasında beş mutfak, 35 arabalık bir garaj, 150 kişilik yemek odası, balo salonu ve ailenin kendi İngiliz tarzı barının tamamlanması izleyiciyle buluşuyor.

Yorumlar (0)