BluTV şubat ayı içeriklerini açıkladı

TV 28.01.2022, 15:33 29.01.2022, 09:58
BluTV şubat ayı içeriklerini açıkladı

BluTV, şubat ayını sinemaseverleri heyecanlandıracak filmler ve farklı içeriklerle karşılıyor. Burcu Biricik, Pınar Deniz ve Aras Aydın’ın başrollerinde yer aldığı, BluTV’nin ortak yapımcılığını üstlendiği ödüllü film ‘İnsanlar İkiye Ayrılır’, sinemalardan sonra ilk kez ve sadece Türkiye’nin lider yerli online video platformunda izleyicilerle buluşuyor. Nisan Dağ’ın ödüllü filmi ‘Bir Nefes Daha’ ile Martin Freeman’lı suç dizisi ‘The Responder’ da sadece BluTV’de izlenebilecek.

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, Bir Film ile ortak yapımcılığını üstlendiği; Burcu Biricik, Pınar Deniz ve Aras Aydın’ı buluşturan ‘İnsanlar İkiye Ayrılır’, sinemalardan sonra ilk kez platformda izleyicilerle buluşacak. BluTV’nin dikkat çeken orijinal yapımlarından ‘7YÜZ’ün dünyasından yola çıkılarak hayata geçirilen, Tunç Şahin’in proje tasarımını ve senaristliğini üstlendiği, aynı zamanda yönetmen koltuğuna oturduğu film, Antalya Film Festivali’nden ‘En İyi Senaryo’ ve kadrosunda yer alan Nezaket Erden’in performansıyla ‘En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu’ ödüllerinin sahibi oldu.

Türkiye sinemasının başarılı kadın yönetmenlerinden Nisan Dağ’ın yönettiği, Santa Barbra Film Festivali’nden ‘En İyi Yabancı Film’ ödülüyle dönen ve bir rap şarkıcısının mücadelesini konu alan filmi “Bir Nefes Daha” da Şubat ayında BluTV’de yerine alacak. Sevilen İngiliz oyuncu Martin Freeman’ın başrolünde yer aldığı suç dizisi ‘The Responder’ da Liverpool’un hızlı atmosferini BluTV ekranlarına taşıyarak izleyicilerle buluşturuyor. Soluksuz izlenecek dizi, ilk kez ve sadece platformda seyredilebilecek.

Altın Palmiye ödüllü ‘Mon Roi’, zengin oyuncu kadrosuna sahip ‘Dark Waters’, üç Oscar ödüllü ‘Whiplash’, ‘The End of the Tour’, usta yönetmen Terry Gilliam’ın 20 yılı aşkın sürede çektiği ‘The Man Who Killed Don Quixote’, ‘Spring Breakers’ Şubat ayında yayına giren filmler arasında yer alıyor. Ayrıca Özcan Deniz’in yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Öteki Taraf’ filmi de platformda yer alacak.

discovery+ ayrıcalığını da farklı belgesellerle izleyicilerine yaşatmaya devam eden BluTV’de Şubat ayında ‘Secrets of the Salisbury Poisonings’ yayına giriyor. Tüm dünyada ses getiren Salisbury zehirlenmelerinin hikayesini mercek altına alan belgesel, Rusya ile Batı arasındaki ilişkileri Soğuk Savaş’tan bu yana en gergin duruma getiren olayları tüm ayrıntılarıyla gün yüzüne çıkarıyor.

David Dobrik’in seyahat serüvenlerini kayıt altına alan ‘Discovering David Dobrik’ serisi bu ay Afrika ile devam ediyor. Slovakya doğumlu fenomen David Dobrik, hayatında ilk kez yaşadığı yer olan ABD’den ayrılıyor ve unutulmaz bir dünya turuna çıkıyor. Dobrik’in Afrika seyahati izleyenlere şimdiden tatil planları yaptıracak.

Futbol dünyasının efsane menajerlerinden Arsène Wenger’in kariyerini merkezine alan ve Wenger’in Arsenal Futbol Kulübü ile ulaştığı başarıları ve de dünya futboluna katkılarını gözler önüne seren ‘Arsène Wenger: Invincible’ belgeseli ile BluTV izleyicileri büyük bir başarı hikayesine tanıklık edecek.

discovery+ ayrıcalığıyla eğlenceli program ‘90 Days: Fiancé: Before the 90 Days’in 5. sezonu da Şubat’ta BluTV ayrıcalığıyla seyirciyle buluşacak. Program, Amerikan vatandaşlarının Amerikan vatandaşı olmayan nişanlıları için aldıkları nişanlılık vizesi ve ardından gelen 90 gün içinde evlilik zorunluluğu süreçlerini ilişkilerin inişleri ve çıkışları üzerinden izleyenlere aktaracak.

ŞUBAT AYINDA BLUTV’DE:

FİLMLER

  • İnsanlar İkiye Ayrılır
  • Bir Nefes Daha
  • Mon Roi
  • Dark Waters
  • Whiplash
  • The End of the Tour
  • The Man Who Killed Don Quixote
  • Spring Breakers
  • Öteki Taraf

DİZİLER

  • The Responder

BELGESEL SERİLER

  • Secrets of the Salisbury Poisonings
  • Discovering David Dobrik
  • Arsène Wenger: Invincible

PROGRAMLAR

  • ‘90 Days: Fiancé: Before the 90 Days

Yorumlar (0)