BluTV temmuz takvimi açıklandı!

TV 30.06.2022, 11:32 01.07.2022, 12:22
BluTV temmuz takvimi açıklandı!

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, temmuz ayında da kullanıcıları ile özenle seçilmiş yapımları buluşturmaya devam ederken sinema tarihine damgasını vurmuş efsane film serisi ‘Yüzüklerin Efendisi’ hayranlarına da müjdeli bir haber verdi. ‘Yüzüklerin Efendisi’ serisi tüm filmleriyle temmuz ayında BluTV’de yayında.

BluTV, geniş kütüphanesinde yer alan yerli ve yabancı içeriklerine her ay dikkat çekici yapımlar eklemeye devam ediyor. Temmuz ayında özellikle gizem, suç ve drama izlemeyi seven kullanıcılarına alternatif seçenekler sunan BluTV, bir sinema efsanesi olan ‘Yüzüklerin Efendisi’ serisini de hayranlarının karşısına çıkarıyor. Sinema tarihinde saygın bir yere sahip Peter Jackson imzalı üçleme ‘Yüzük Kardeşliği’, ‘İki Kule’ ve ‘Kralın Dönüşü’, temmuz ayında BluTV izleyicilerini fantastik bir yolculuğa çıkaracak.

BluTV seçkisine temmuz ayında eklenecek diğer yapımlar şu şekilde:

A French Case: Gerçek hikayeye dayanan ‘’A French Case’, 30 yılı aşkın bir süre gizemini koruyan bir cinayet dosyasını izleyicilerin karşısına çıkıyor. 1984 yılında dört yaşındaki Grégory, kaybolmasından saatler sonra nehirde ölü bulunur. Dizi, küçük Grégory’nin cinayetini çevreleyen olayları anlatırken kurbanların; şüphelilerin, suçluların, gazetecilerin, müfettişlerin ve yargıçların kaderlerinin kesiştiği Doğu Fransa'daki küçük bir köyün kalbinde yaşanan bu insanlık trajedisini ortaya çıkarıyor.

The Island of Thirty Coffins: Ünlü roman ‘Arsen Lüpen’in yazarı Maurice Leblanc’ın diğer bir romanı ‘The Island of Thirty Coffins’den uyarlanan dizinin kadrosunda Virginie Ledoyen ve Charles Berling yer alıyor. Doğumda oğlunu kaybeden Christine, 15 yıl sonra esrarengiz bir video alır. Ölü doğduğu söylenen oğlunun aslında öldürülmüş olabileceğini anlar ve yıllar önce terk ettiği adaya geri döner.

You Shall Not Lie: Belmonte sakinlerinin huzurlu yaşamı, Macarena ve öğrencisi Iván’ın ilişki yaşadığı videonun yayılmasıyla radikal bir şekilde değişir. Macrena’nın hayatı, en iyi arkadaşı ve Iván’ın annesi Ana ve çevresi tarafından reddedilince sarsılır. Birbirinden nefret eden arkadaşları, paralel hayatları ve beklenmedik aşkları odak noktasına alan dizide olaylar, uçurumda bulunan cesetle daha da karmaşıklaşır.

Yorumlar (0)