Bruce Willis’le aksiyon dolu cuma geceleri

TV 04.12.2020, 11:50 04.12.2020, 14:44
Bruce Willis’le aksiyon dolu cuma geceleri

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde etkileyici öyküleri dünya yıldızları ile buluşturan, aksiyon, gerilim, heyecan dolu filmlerin adresi FilmBox Extra, Aralık ayında izleyicilere sinema zevki yaşatacak. Ay boyunca birçok kaliteli yapımın yer alacağı FilmBox Extra ekranlarında, her hafta Cuma akşamı yayınlanacak muhteşem filmleriyle dünyanın en sevilen yıldızlarından Bruce Willis de yer alacak.

Görev 44 (Catch 44) – 4 Aralık Cuma - Saat: 21:30

Ayın ilk Cuma gecesi izleyeceğimiz ve başrolde Bruce Willis’i misafir eden bu filmde üç kadın, büyük bir uyuşturucu anlaşmasındaki parayı almak için görevlendirilirler. Ancak Murphy kanunlarına göre yanlış gitme ihtimali olan her şey yanlış gider ve işler fazlasıyla sarpa sarar.

Öldürme Arzusu (Death Wish) – 11 Aralık Cuma - Saat: 21:30

Ayın ikinci Cuma gecesi Bruce Willis’i, bir klasiğin yeniden yapımında izleyeceğiz. 1974 yapımı filmde, Charles Bronson’un bir mimar olarak hayat verdiği Paul Kersey, bu yeniden çevrimde bir acil servis doktoru ve film, ömrünü hayat kurtarmaya adamış bir adamın, intikam uğruna bir ölüm makinesine dönüşmesini öyküleştiriyor. Doktor Kersey, ailesine yapılan bir saldırı sonucunda, adaleti kendisi aramaya başlıyor…

Ateşe Ateş (Fire With Fire) – 18 Aralık Cuma - Saat: 21:35

FilmBox Extra ekranlarında ayın üçüncü Cuma gecesi Bruce Willis filmi, hayatı bir anda alt üst olan bir adamın öyküsünü anlatıyor. Bir market sahibiyle oğlunun kurban gittiği vahşi bir cinayete şahit olan Jeremy Coleman, tanıklık yapması için koruma programına alınır, ancak çok geçmeden kimliği ifşa olur. Jeremy şimdi, hayatını ve sevdiklerini korumak zorundadır…

Rehine (Hostage) – 25 Aralık Cuma - Saat: 21:30

FilmBox Extra ekranlarına gelecek bu Cuma gecesi Bruce Willis filminde ise, eski bir rehine kurtarma pazarlıkçısı müthiş bir ikileme düşüyor. Hayatı boyunca masumları koruyan Jeff Talley, yeni bir rehine krizini çözmek için olay mahalline geldiğinde, kendi ailesinin de bir başka olay mahallinde rehin tutulduğu bilgisiyle sarsılır. Aile ve görev arasında kalan Jeff kimi kurtaracaktır; hiç tanımadığı bir aileyi mi, yoksa kendi ailesini mi?

Yorumlar (0)