Bu hafta da kahkaha tufanı var

TV 22.12.2020, 10:11 22.12.2020, 16:57
Bu hafta da kahkaha tufanı var

7’den 70’e herkesin severek izlediği Güldür Güldür Show’da bu hafta da kahkaha tufanı var. Birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek, ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show bu akşam saat 20.00'de Show TV’de.

İşte ekrana gelecek skeçler:

Yeter ve Feridun’un dünya tatlısı kızları Mehtap eve neden okul müdürü ile dönmüş olabilir? Müdür Kudret’in anlattığı olayların sebebi ne olabilir? Mehtap’ın, komşunun yakışıklı çocuğu Ozan’a aşkının olaylarla bir alakası var mı?

Burcu ve Çiçek'ten mesaj alan İbrahim ve Bilal, sokağa çıkma yasağından yırtıp Burculara gidebilecek mi? Polis memuru Cemil'e yakalandıkları zaman nasıl bir yol izleyecekler? Gel-al servisi yapması yasak olan büfeci Tayfur'dan yemek alabilmek için nasıl bir yol izleyecekler? Yolda karşılaştıkları teyze aslında kim? Nalbur Kudret'ten istediklerini alabilecekler mi? Burcu ve Çiçek, Bilal ve İbrahim'i gördüğünde nasıl tepki verecek?

İbrahim'i darp eden Fikri, ceza almaktan kurtulabilecek mi? Davayı avukat Cemil mi yoksa avukat Mehtap mı kazanacak? Hakim Bilal'in ince sesi karşısında İbrahim, Cemil, Mehtap, Fikri ve Mesut gülmeden dayanabilecekler mi?

Genç müzisyen Ozan ve Feridun, yapımcı Bahadır ile anlaşabilecek mi? Temizlikçi Mehtap, Menajer Naime tarafından nasıl keşfedildi? Mehtap'ın sesi nasıl değişiyor? Prodüktör Kudret'in son anda Mehtap için fikir değiştirmesinin sebebi nedir? İbrahim ile Mehtap'ın arasında nasıl bir bağ var? Naime, Mehtap'a albüm yapılması için Mesut'un karşısında nasıl bir yol izler?

Cenazeye gelen Mehtap ve Naime'nin başına neler gelecek? İsmail Dede, Naime’yi tavlayabilecek mi? Önceki cenazede tanıştığı Hayati Amca ile İsmail Amca'nın, Naime için verdiği savaşı kim kazanacak? Naime kimi seçecek?

Vekilin yeğenini kadroya almak zorunda olan Dekan Hayati nasıl bir yol izleyecek? Rakibi Bilgili Feridun karşısında Yeğen İbrahim sınavı geçebilecek mi? Fikri, Hayati için İbrahim'e yardım etmek adına nasıl bir sınav uygulayacak? Bilgili Feridun, içinde bulunduğu durumdan kurtulmak için nasıl bir yol izleyecek?

Odaklanma sorunu yaşayan Feridun ilişkisini düzeltebilecek mi? Sevgilisi Yeter'i dinlemeden nasıl bir teklifi onayladı? Evlenme yolunda olan Mesut, arkadaşı Feridun ile nasıl bir kaçış yolu izleyecek?

Yorumlar (0)