Bülent Ersoy yılbaşında hangi kanalda olacak?

TV 28.12.2020, 14:45 28.12.2020, 16:29
Bülent Ersoy yılbaşında hangi kanalda olacak?

Star’ın yılbaşı ekranı, dev isimleri yılbaşında evlerinize konuk edecek. Yeni yıla, ‘İbo Show Yılbaşı’ ile girmeye hazırlanan Star, hem unutulmaz bir gece yaşatacak hem de milyonları ekran başına kilitleyecek. Bu çok özel proframın konukları ise; Bülent Ersoy, Seda Sayan, Serdar Ortaç, Hande Yener ve Şafak Sezer. Yeni yıl coşkusunun yaşanacağı ‘İbo Show Yılbaşı’ özel programı, müziğin ve eğlencenin tek adresi olacak.

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya’nın üstlendiği ‘İbo Show’, çok özel bir bölümle yeni yılı karşılayacak. Milyonların beğenisini kazanan ünlü sanatçılar, Star ekranında unutulmaz bir yılbaşı gecesinde buluşacak. Yayınlanan tanıtımda; geceye damga vuracak tam 75 şarkının duyurusunu yapan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, unutulmaz bir gecenin ilk sinyalini verdi.

Milyonların sevdiği ünlü sanatçılar; Bülent Ersoy, Seda Sayan, Serdar Ortaç ve Hande Yener hafızalara kazınan unutulmaz şarkılarını bu çok özel gecede söylerken, ünlü komedyen Şafak Sezer ise kahkaha dolu bir geceye imza atacak. Kahkahanın ve eğlencenin eksik olmayacağı ‘İbo Show Yılbaşı’, herkesi ekran başına kilitleyecek.

Yorumlar (0)