Bünyamin TV'de ilk kez ekrana geliyor

TV 05.08.2020, 14:22 05.08.2020, 17:04
Bünyamin TV'de ilk kez ekrana geliyor

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli'nin yaptığı, Görkem Yeltan, Funda Güray ve Serkan Ercan'ın rol aldığı film Bünyamin bu akşam saat 21.00'de TRT2'de TV'de ilk kez ekranda olacak. 

Hayal, yazarlık kariyerini devam ettirmek isteyen ve yayıneviyle yaptığı sözleşme nedeniyle bir roman teslim etmesi gereken bir yazardır. Fakat bir türlü romana konsantre olup yazamaz. İşlerin çıkmaza girdiğini düşündüğü sırada Bünyamin adlı bir adamın hikayesini yazmaya başlar.

Bu hikayeye göre Bünyamin işsiz, hayatı da dağınık bir adamdır. Bir sabah telefonu çalar ve herhangi bir başvuru yapmamış olmasına rağmen, Vay Yayıncılık adlı bir yayıncılık şirketi tarafından iş görüşmesine davet edilir ve işe alınır! Şirket çalışanlarından Deniz'e hayran ve aşık olması ise gecikmez.

Fakat bir kapının altından süzülen ışıkla Hayal’in ta kendisiyle karşılaşması olayları bambaşka bir boyuta taşıyacaktır. Hayal, Bünyamin'e yazmakta olduğu romanında yer alan bir karakter olduğunu ispatlamaya çalışır. Bünyamin ise gerçek bir insan olduğunu…

Yorumlar (0)