Bursa Bülbülü filmindeki şarkıların sesi Melek Büyükçınar, İpek Yolu'na konuk oldu

TV 20.04.2023, 13:27
Bursa Bülbülü filmindeki şarkıların sesi Melek Büyükçınar, İpek Yolu'na konuk oldu

İpek Açar'ın TRT Müzik ekranlarında yayınlanan performans programı 'İpek Yolu' her perşembe akşamı müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor. İpek Açar, İpek Yolu'nun yeni bölümünde 20 Nisan Perşembe akşamı, Ata Demirer'in son filmi Bursa Bülbülü'nün şarkılarının muhteşem sesi Melek Büyükçınar'ı konuk ediyor. İpek Açar ve Melek Büyükçınar, İstanbul Akademi Orkestrası eşliğinde, Alper Kömürcü direktörlüğünde muhteşem performanslara imza atıp, düetler yaptılar.

Bursa Bülbülü filmiyle sesine hayran olduğumuz Melek Büyükçınar "Filmin hikayesini bilmiyordum. Öğrendikten sonra şarkıları daha duygulu okudum, ama çekimlere hamile olduğum için gidemedim" derken, Arzu karakterini canlandıran Özge Özacar için de "Bu sesin sahibi kim, Özge mi söylüyor başka biri mi yorumları yapıldı, Özge'yle de çok oturdu birlikteliğimiz" dedi.

BEYAZ ZAMBAKLAR LİSTE BAŞI

Bursa Bülbülü filminin sevilen şarkılarının ilk sırasında Beyaz Zambaklar adlı, sözü ve müziği Ata Demirer'e ait şarkı var. Melek Büyükçınar "Beyaz Zambakları ilk dinlediğimde büyülendim, çok etkilendim" dedi.

Yorumlar (0)