Cansu Canan Özgen’in soruları Nagehan Alçı'yı terletecek

TV 27.01.2022, 10:01 27.01.2022, 16:29
Cansu Canan Özgen’in soruları Nagehan Alçı'yı terletecek

BluTV’nin Acun Ilıcalı ve Doğu Demirkol’u ağırladığı ilk iki bölümüyle kısa sürede ses getiren yeni programı ‘40’ın bugünkü bölümüne yaptığı her açıklama ile olay olan ve gündemi yorumladığı gibi yeni gündemler de yaratan gazeteci yazar Nagehan Alçı katılıyor. Başarılı sunucu ve gazeteci Cansu Canan Özgen’in karşısına tüm şeffaflığıyla oturan Alçı’nın açıklamaları sosyal medyanın gündemine yerleşecek.

Alçı’nın, Özgen’in sorduğu “Nagehan Alçı yurt dışına kaçar mı?”, “Sezen Aksu’ya haksızlık edildi mi?”, “Azerbaycan’a bir özür borçlu musunuz?” gibi sorulara vereceği yanıtlar büyük merakla bekleniyor. Gazeteciliği çok sevdiğini ve hikaye avcılığı yapmak için bu yola çıktığını ifade eden gazeteci yazar Cansu Canan Özgen’in soruları karşısında oldukça terleyecek.

Formatı BBO Yapım’a ait olan, yapımcılığını ise Mahperi Altun Uçar ve Şafak Bakkalbaşıoğlu’nun üstlendiği ‘40’, Nagehan Alçı’nın konuk olduğu bölümle bugün izleyicilerle buluşurken; şimdiden bir sonraki konuğun kim olacağının da heyecanını yaşatıyor.

Yorumlar (0)