CBeebies mart ayı içerikleri çocuklar için yine dopdolu

TV 18.02.2022, 11:06
CBeebies mart ayı içerikleri çocuklar için yine dopdolu

CBeebies Mart ayında eğitici ve öğretici içerikleri çocuklarla buluşturuyor. Andy ile dinozorları tanımak için geçmişe yolculuk yapan çocuklar, Charlie ve Lola ile ise günlük hayatı keşfedecek. Yeni yapımların yanı sıra My Pet and Me: Teeny Tiny Creatures, Yakka Dee ve Hey Duggee gibi sevilen serilerin yeni bölümleri de Digiturk 161’inci kanalda miniklerle buluşacak.

Andy ile dinozorları keşfedin

Sevilen CBeebies sunucusu Andy yepyeni bir macerayla geri dönüyor. Bu eğlence dolu seride Andy, bir zamanlar var olan dinozorları daha yakından tanımak için bir müzede çalışmaya başlıyor ve yeni yardımcısı dinozor uzmanı Hatty ile birlikte bu dinozorları bulmak için zamanda geriye gidiyor. Andy’nin ot yiyen bebek dinozor, pterozor gibi farklı dinozor türleriyle tanıştığı ‘Andy’s Dinosaur Adventures” adlı yeni seri, 7 Mart Pazartesi saat 15:05’te Digiturk 161’inci kanalda çocukları göz kamaştırıcı bir hikayeye davet ediyor.

Charlie ve Lola ile tanışın

Lauren Child'ın ödüllü resimli kitaplarından uyarlanan “Charlie and Lola” adlı yeni seride iki kardeş birlikte günlük hayatı keşfediyor. Sevgi dolu, sabırlı ve çok zeki bir çocuk olan 7 yaşındaki Charlie ve yaramaz küçük kız kardeşi Lola, hayata dair pek çok ilki birlikte deneyimliyorlar; her küçük çocuğun karşılaştığı sayısız ikilemle uğraşıyorlar. “Charlie and Lola”, ilk bölümüyle 7 Mart Pazartesi saat 07:20’de Digiturk 161’inci kanalda çocukları bekliyor.

Küçük canlıların gezegenimizdeki büyük rolü

Rory ve Chantelle, “My Pet and Me: Teeny Tiny Creatures” adlı serinin ikinci sezonunda gezegenimize etkisi aslında tahmin ettiğimizden de büyük olan küçük canlıları keşfetmeye devam ediyor. Her bölümünde farklı bir canlıya odaklanan seride iki arkadaş bu yaratıkların adını, nasıl beslendiğini ve gezegendeki rolünü öğreniyor. 15 bölümden oluşan ikinci sezonun ilk bölümü 14 Mart Pazartesi saat 15:20’de Digiturk 161’inci kanalda izleyicilerle buluşacak.

Yeni kelimeler öğrenmek daha önce hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı

Sohbet etmeyi çok seven Yakka Dee, serinin 20 bölümlük dördüncü sezonunda çocuklara yeni kelimeler öğretmeye devam ediyor. Çocuklar, Yakka Dee’nin yeni bölümlerinde ‘ahtapot’, ‘tavuk’, ‘zebra’ gibi hayvan adlarını, ‘pizza’ ve ‘peynir’ gibi yiyecek adlarını ve ‘eldiven’ ve ‘pijama’ gibi kıyafetlerin adlarını öğrenecek. Her bölümü bilgi dolu serinin yeni bölümleri 21 Mart Pazartesi saat 09:05 itibarıyla Digiturk 161’inci kanalda olacak.

Hey Duggee pankek gününü kutluyor

Sevilen animasyon serisi Hey Duggee, bu kez de pankek gününü kutluyor. Birbirinden lezzetli yiyeceklerin olduğu yeni bölümlerde Duggee ve Sincaplar Kulübü; omlet, kahvaltı, peynir kek ve reçel gibi yiyecekler hazırlıyor. “Pancake Day with Hey Duggee”, 1 Mart Salı saat 13:45’te çocukları Digiturk 161’inci kanalda bekliyor. 

Çocuklar CBeebies yapımlarıyla doğal dünyayı öğreniyor

CBeebies’in Mart içerikleri bunlarla da sınırlı kalmıyor. Çocuklar, 7 Mart Pazartesi itibarıyla hafta içi her gün  saat 11:00’de yayında olacak “Andy’s Aquatic Adventures”, “Garden Tales” ve My Pet & Me: Vet Tales” gibi yapımlarla canlıların vahşi doğada ve evlerimizde nasıl yaşamını sürdürdüğünü keşfedecek.

Yorumlar (0)