“Çember: Kabus” TV’de ilk kez ekranda

TV 16.05.2022, 13:52 16.05.2022, 14:15
“Çember: Kabus” TV’de ilk kez ekranda

Ekranda olduğu dönemde izleyiciden büyük beğeni kazanan, yapımını Ans Productions & Evrensel Films’in, yapımcılığını Abdullah Oğuz ve Evren Oğuz’un, yönetmenliğini Abdullah Oğuz süpervizörlüğünde Ömer Baykul’un üstlendiği serinin yeni filmi olan “Çember: Kabus” TV’de ilk kez bu akşam ekrana geliyor.

Hakan, onlarca tanığın önünde, daha önce tutukladığı eski bir uyuşturucu satıcısını tartaklar. Ertesi gün olay yerine geldiğinde onu büyük bir sürpriz beklemektedir. Yakın mesafeden üç mermi ile öldürülen kişi yıllar önce tutukladığı uyuşturucu satıcısı ve dün kavga ettiği Necip Gümüşçü’den başkası değildir.

Ekip ile birlikte diğer olası şüphelileri araştırırken, cinayet silahında Hakan’ın parmak izlerinin bulunmasıyla Hakan birden baş şüpheli haline gelir. Hakan’ın masumiyetine inanan Serdar, Hakan’a tuzak kurulduğundan şüphelenmektedir, bu yüzden Hakan’ın kaçmasını sağlar. Özel birim Hakan’ın adını temize çıkarmak için soruşturmayı derinleştirdikçe; her delil parçası Hakan’ı işaret etmeye başlar. Hakan’ın kaçmasına yardımcı olan Serdar, inancını yitirip Hakan’ın peşine düşerken, hala Hakan’a inanan Zeynep, adamın masumiyetini ispatlamak için elinden geleni yapmaya çalışır.

Yorumlar (0)