"Cinayet Süsü" TV'de ilk kez yayınlanacak

TV 22.09.2021, 13:19 23.09.2021, 11:37
"Cinayet Süsü" TV'de ilk kez yayınlanacak

Yönetmenliğini Ali Atay'ın yaptığı, Uğur Yücel, Binnur Kaya, Cengiz Bozkurt gibi isimlerin rol aldığı Cinayet Süsü bu akşam saat 20.00'de atv'de olacak. 

TV'de ilk kez ekrana gelecek Cinayet Süsü, gizemli bir seri katil vakasını çözmeye çalışan cinayet büro ekibinin maceralarını konu ediyor. Başkomiser Emin, komiser Salih, komiser Asuman ve komiser yardımcısı Alaattin'den oluşan Cinayet Büro ekibi ilginç bir vaka ile karşı karşıyadır. Birbiri ardına işlenen cinayetleri araştıran ekip, hiçbir delil ve ipucuna ulaşamaz.

Cinayetlerin gittikçe artması, basının ve halkın olayla fazlasıyla ilgilenmesi, buna rağmen ekibin hiçbir ilerleme kaydedememesi Başkomiser Emin ve arkadaşları üzerinde büyük bir baskı oluşturur. Bu sırada Emniyet Genel Müdürü, davanın çözümünde yardımcı olması için “suç uzmanı” Dizdar Koşu'yu Emin'in ekibine atar. Üzerlerindeki baskıdan dolayı iyice ezilen Emin ve ekibi, karşılaştıkları en tuhaf seri cinayet zincirini çözebilmek için her yönteme başvurur. Bu kedi fare oyununda katili mi pes edecektir yoksa polisler mi?

Yorumlar (0)