"Çok Güzel Hareketler 2" bu akşam Star TV'de!

TV 19.03.2022, 16:28 21.03.2022, 09:28
"Çok Güzel Hareketler 2" bu akşam Star TV'de!

Star ekranlarında kahkaha kaldığı yerden devam ediyor. Birbirinden özel skeçleriyle milyonların takip ettiği ‘Çok Güzel Hareketler 2’, yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Star’da olacak. 

BKM Mutfak'ın ikinci kuşağından oluşan kadrosuyla Çok Güzel Hareketler 2’nin Genel Sanat Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan, sunuculuğunu ise Eser Yenenler yapıyor.

6 yeni skeçle ekrana gelecek olan 110.bölümün skeçleri şöyle: Rap-x, 3 Ayrı 1, Erkek Yurdu 12, Hurvivor 2022, Yangın Var ve Ulaşamayanlar… Amerikan müziği ve Türkçe rap’in her biri birbirinden yetenekli temsilcilerinden müthiş performanslar… Kira ve faturaları ödemekte zorlanan ailenin evin bir odasını kiraya vermesi ile çığırından çıkan olaylar… Erkek yurduna yeni gelen öğrenciyi bekleyen sürpriz… Issız adada hayatta kalma mücadelesinde ödül için kıyasıya rekabet eden yarışmacılar… Apartmanda çıkan yangınla panikleyen mahalle halkı ve apartman sakininin yangını gölgede bırakan yakalanma anı… Öfke kontrolü seminerine katılan şoförlerin yolcuları ile yaşadığı komik ötesi diyaloglar ve çok daha fazlası…

Yorumlar (0)