Çok Güzel Hareketler 2'de kahkaha garanti!

TV 24.03.2024, 08:34
Çok Güzel Hareketler 2'de kahkaha garanti!

Birbirinden eğlenceli skeçleriyle milyonların takip ettiği Çok Güzel Hareketler 2, yeni bölümüyle bu akşam Star’da.

Genel Sanat Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın üstlendiği, ekranların en sevilen komedi programı Çok Güzel Hareketler 2 yeni bölümüyle yine izleyenleri kahkaya boğacak.

6 yeni skeçle ekrana gelecek olan 169. bölümün skeçleri şöyle: Bakış Açısı 8, Ebeveyn Belgeseli, Kurye Günlükleri, Babamın Sınavı 4, Şahit Misiniz, Dostum Kapışmak.

İftarı bekleyen ailemiz, evin küçük oğlunun oruçlu olmadığını öğrenir. Annenin dışardan gelip bağırışları sorması üzerine, evdeki herkes olayı kendi bakış açılarıyla anlatır.

Bu haftaki belgesel kuşağımızda, geçmişten günümüze ebeveynleri inceleyeceğiz; doğru ve yanlışların her kuşakta nasıl değiştiğini belgeselimizde izleyeceğiz.

Özge kuryelik yapmaktadır. Birol’un gelip kuryeliğin kolay olduğunu söylemesiyle beraber, Özge kendisinin bu işi on beş dakika yapmasını ister. Birol, paket teslimi için gittiği evlerde insanların davranışları sonucunda çıldırır.

Recai ve Yasemin, kızı ve damadını iftara çağırmıştır. Yabancı damat David, oruçlu ailemizin davranışlarına anlam veremez.

Damla ve Serhan evlilik hazırlığındadır. Fakat yakın arkadaşlarının şahit olma çabaları, çiftimizi şaşkına çevirir. Kimsenin kırılmasını istemeyen çiftimiz, işin içinden çıkamaz.

Bu haftaki belgesel kuşağımızda, hayata farklı pencerelerden bakan iki arkadaşın hikayesini izleyeceğiz.

Yeni sezonda tazelenmiş enerjileri, kahkaha dolu skeçleriyle Çok Güzel Hareketler 2, bu akşam Star’da!

Yorumlar (0)