Çok Güzel Hareketler 2, kahkahaya boğacak

TV 03.02.2024, 13:26 03.02.2024, 13:31
Çok Güzel Hareketler 2, kahkahaya boğacak

Birbirinden eğlenceli skeçleriyle milyonların takip ettiği Çok Güzel Hareketler 2, yeni bölümüyle 4 Şubat Pazar günü Star’da.

Genel Sanat Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın üstlendiği, ekranların en sevilen komedi programı Çok Güzel Hareketler 2 yeni bölümüyle yine izleyenleri kahkaya boğacak.

6 yeni skeçle ekrana gelecek olan 162. bölümün skeçleri şöyle: Evimdeki Yabancı, Dünya Retrosu, Kıdem Tazminatı, Kreşteyiz, Güneş Patlaması ve Adanalı Örümcek Adam.

Dilber, kocası Osman'ın kendisini aldattığını düşünüyordur. Osman'ı yakalamak için aktardan aldığı baldız tozunu çayına koyup ona itiraf ettirmeye karar verir. Ancak, Dilber'in yengesi, baldız tozunu tüm çaylara koyunca ortalık karışır.

Mert ve Mustafa, evlerine kız arkadaşlarını davet etmiştir. Kızlarla

yakınlaşmak için Merkür’ün dünyaya çarpacağını söyler. Dünya’nın yok olacağını zanneden kızların itirafları herkesi şok edecek.

Erdem kıdem tazminatını alabilmek için çalıştığı işinden kendisini kovdurmaya çalışır. Erdem’in kovulmak için yaptıklarına inanamayacaksınız.

Aileler çocuklarını kreşe yazdırmak ister. Kreş yetkilisi ailelere toplu bir sunum yapar. Aileler kreş fiyatını duyunca kaçarak giderler.

Aile üyeleri tablet, telefon ve televizyondan başlarını kaldırmazlar. Elektriklerin kesilmesiyle birlikte, aile üyeleri ne yapacaklarını şaşırır. Sonunda, sohbet etmeye karar verirler. Ancak, aile üyeleri birbirleri hakkında hiçbir şey bilmediklerini fark ederler.

Belgesel kuşağında bu hafta Adanalı örümcek adamı izleyeceğiz. Arif’i okulda örümcek ısırması ile Arif örümcek adam olur. Arif’in örümcek adam hikayesini kahkahalar ile izleyeceksiniz.

Yeni sezonda tazelenmiş enerjileri, kahkaha dolu skeçleriyle Çok Güzel Hareketler 2, 4 Şubat Pazar Star’da!

Yorumlar (0)