Çok Güzel Hareketler 2, kahkahaya boğacak

TV 02.03.2024, 22:23 03.03.2024, 20:05
Çok Güzel Hareketler 2, kahkahaya boğacak

Birbirinden eğlenceli skeçleriyle milyonların takip ettiği Çok Güzel Hareketler 2, yeni bölümüyle bugün Star’da.

Genel Sanat Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın üstlendiği, ekranların en sevilen komedi programı Çok Güzel Hareketler 2 yeni bölümüyle yine izleyenleri kahkaya boğacak.

6 yeni skeçle ekrana gelecek olan 165. bölümün skeçleri şöyle: Rol Birey, Baba İşi, Garson Günlükleri, Üniversitenin Hikmeti, Mafya Anası ve İmzalı Forma.

Nuran ve eşi Cemal, ilişkilerini heyecanlandırmak için kendilerine takma adlar takıp mesajlaşmaya başlar. Ancak, çocukların mesajları görmesi üzerine anne ve babalarının birbirlerini aldattıklarını düşünmeleri, beklenmedik bir karmaşaya yol açar.

Ceyda, işlerini halletmek için çocuklarını eşi Erdinç'e bırakır. Erdinç parkta bulunan bebek arabasının yanına kendi bebek arabalarını koyar. Fakat Hakkı kendi bebek arabası yerine Erdinç’in bebek arabasını alır. Çocukların karıştığı gören Erdinç ne yapacağını bilemez.

Özge, garsonluk yapmaktadır. Birol'un gelip garsonluğun kolay olduğunu söylemesiyle beraber Özge, kendisinin bu işi on beş dakika yapmasını ister. Ancak, gelen müşterilerin davranışları sonucunda Birol çıldırır.

Hikmet, kızı Büşra’dan ayrılmamak için onunla beraber üniversiteye gitmeye başlar, ancak kızı babası olduğunu saklar. Bu durum, Büşra’nın arkadaşları tarafından öğrenilince büyük bir şaşkınlık yaratır.

Köksal ve Sedat, mafya babasıdır ve ikisinin de hastalanması sonucu toplantılarına eşleri girmeye başlar. Köksal ve Sedat’ın eşlerinin yaptıkları kahkahalar yaratacak.

Mustafa, imzalı Beşiktaş formasını satışa çıkarmıştır. Mustafa’nın eşi Feyza imzaları görünce formanın kirli olduğunu düşünüp formayı yıkamıştır ve tüm imzalar silinmiştir. Feyza ve oğlu Emre eve formayı almaya gelenlere formayı satmamak için ellerinden geleni yaparlar.

Yeni sezonda tazelenmiş enerjileri, kahkaha dolu skeçleriyle Çok Güzel Hareketler 2, bugün Star’da!

Yorumlar (0)