Çok Güzel Hareketler 2, kahkahaya boğacak

TV 11.05.2024, 19:47 12.05.2024, 21:10
Çok Güzel Hareketler 2, kahkahaya boğacak

Birbirinden eğlenceli skeçleriyle milyonların takip ettiği Çok Güzel Hareketler 2, yeni bölümüyle bu akşam Star’da.

Genel Sanat Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın üstlendiği, ekranların en sevilen komedi programı Çok Güzel Hareketler 2 yeni bölümüyle yine izleyenleri kahkaya boğacak.

Çok Güzel Hareketler 2’nin yeni bölümünün skeçleri şöyle;

6 yeni skeçle ekrana gelecek olan 173. bölümün skeçleri şöyle:

Bakış Açısı, Ayfer Party, Terfi Kanunu, Annem Öğretti, Tatil Belgeseli ve Ben de Geleyim mi?

Arkadaşıyla sinemaya gitmek isteyen kızımız annesinin izin vermemesi üzerine tartışmaya başlar. Babanın dışarıdan gelip bağırmaları sonrasında evdeki herkes olaya kendi bakış açılarıyla yaklaşır.

İkbal, oğlu Ferit’in evlenmesini ister. Bu amaçla komşuları ona yardım etmeye çalışır. Komşu Gülsüm’ün kızı Ayfer ile tanıştırılırlar. Ancak Ayfer’in davranışları Ferit'i korkutur ve İkbal, Ayfer'i istemediğini söyler.

Niyazi terfi beklemektedir. Heyecanla terfi haberini beklerken, büyü bozulmasın diye terfi alacağını söylememeye çalışır. Ancak terfiyi alamadığını öğrenince tam bir hayal kırıklığı yaşar.

Gülten, kızı Filiz’i yalnız büyütmektedir. Çocukluk ve ergenlik döneminde Filiz’in yaptıkları kahkahalar yaratacak.

Bu haftaki belgesel kuşağımızda arkadaşlar ile tatile çıkılır mı bunu inceleyeceğiz. Peki bu tatil kızlar için nasıl, erkekler için nasıl başlayacak? İki tarafın tatil serüvenleri kesinlikle kahkahalar yaratacak!

Serhat doğum gününe işyerindeki tüm arkadaşlarından sadece bir kişiyi çağırmaz. Lütfü kendini doğum gününe davet ettirmek için elinden geleni yapar. Lütfü’nün kendini davet ettirme çabası herkesi şaşırtacak!

Yeni sezonda tazelenmiş enerjileri, kahkaha dolu skeçleriyle Çok Güzel Hareketler 2, bu akşam Star’da!

Yorumlar (0)