Devasa canavar Godzilla uykusundan uyanıyor

TV 03.08.2020, 10:05 03.08.2020, 16:11
Devasa canavar Godzilla uykusundan uyanıyor

Aaron Taylor-Johnson, Bryan Cranston, Ken Watanabe'nin rol aldığı Godzilla'nın senaryo ekibinde de David Callaham, David S. Goyer, Max Borenstein ve Frank Darabont bulunuyor. Bu akşam saat 20.00'de Star TV'de olacak film devasa canavar Godzilla uykusundan uyanıp kendisine yapılanların intikamını almak harekete geçmesini konu alıyor.

1999 yılındayız. Filipinler'de tanımlanamayan dev yaratıklara ait kalıntılara rastlanmıştır. Bundan çok kısa bir süre sonra, Japonya'da nükleer santralde bir felaket meydana gelir. Şehirde santrale yakın olan bölge nükleer kirlilik nedeniyle tehlikeli bölge ilan edilmiştir. Amerikalı Joe Brody, resmi açıklamanın aksine bu felaketin bir deprem olmadığına inanmaktadır.

Oğlu Ford askeri kuvvetlere alındığında, aklına gelen ilk düşünce Japonya'ya gidince babasını alıp Amerika'ya geri götürmek olur. Bu sırada Joe Brody, kirlilik olan bölgeye vardığında 15 yıl önceki alametlerin tekrar yayıldığını fark eder.

Bir yaratık nükleer enerjiden beslenerek etrafında bir yıkımın izlerini bırakarak gitmiştir. Canavarı durdurmak için Amerikan ordusu harekete geçer. Bu sırada Ichrio Serizawa tarihöncesi çağlardan bu yana varolan efsanevi yaratık Godzilla'yı keşfeder. Devasa canavar Godzilla uykusundan uyanıp kendisine yapılanların intikamını almak harekete geçer!

Yorumlar (0)