Discovery’nin yeni dijital platformu discovery+’a destek

TV 04.01.2021, 12:13 04.01.2021, 16:16
Discovery’nin yeni dijital platformu discovery+’a destek

Discovery ve Vodafone, Avrupa’da 12 ülkede 100 milyondan fazla haneye erişim sağlayan anlaşma ile geleneksel TV portföyüne Discovery’nin yeni dijital platformu discovery+’a erişimi ekleyerek varolan iş birliklerini güçlendirdiler.

Discovery, Inc. ve Vodafone arasında imzalanan uzun süreli anlaşma sonucu; Türkiye, Birleşik Krallık, Almanya, İtalya, İspanya, Romanya, Portekiz, Yunanistan, Çekya, Macaristan, İrlanda ve İzlanda’nın içinde bulunduğu 12 Avrupa ülkesindeki Vodafone aboneleri Discovery’nin sevilen içeriklerine erişmeye devam edecek. Bu anlaşma ile Vodafone aboneleri Discovery kanallarının yanı sıra, yeni dijital yayın platformu discovery+’a da erişebilecekler. Aboneler; Discovery’nin ikonik kanallarından sınırsız sayıda sevilen içeriğin yanı sıra BBC’nin doğa tarihi belgeselleri ve Eurosport tarafından yayınlanan prestijli spor müsabakalarını da discovery+ üzerinden takip edebilecekler. Türkiye’de sadece Vodafone mobil hat sahiplerinin discovery+’a erişimi olacak.

Bugüne kadarki en geniş içerik arşivine sahip yeni platform olan discovery+, yaşam tarzı, ilişkiler, ev, emlak, yemek, suç, paranormal olaylar, macera, doğa tarihi, bilim, teknoloji ve çevre gibi Discovery kanallarının liderliği elinde bulundurduğu türlerde sınırsız sayıda arşiv programın yanı sıra sadece discovery+’a özel, çok sayıda yeni, kaliteli orijinal seri ve belgeseli izleyicilerin beğenisine sunacak. Eurosport tarafından yayınlanan tenis Grand Slam'leri ve bisiklet turlarının yanı sıra motor sporları ve kış sporları gibi farklı spor dallarından müsabakaları canlı yayınlayacak. 2021 yazında Tokyo’da düzenlenmesi planlanan Olimpiyat Oyunları’ndaki tüm müsabakalar da discovery+’tan takip edilebilecek.

Ortaklık neticesinde Discovery, Avrupa’da Vodafone TV ve Mobil aboneliklerin bulunduğu 100 milyondan fazla haneye erişecek. Discovery+ lansmanına özel kampanyalar ülkeden ülkeye değişiklik gösterecek ve her ülkede Discovery ve Vodafone’un sahip olduğu mecralar üzerinden tanıtımı gerçekleştirilecek. discovery+ hizmeti 12 ülkede 2021 ve 2022 senelerinde Vodafone abonelerinin erişimine açılacak. Almanya, İtalya, Romanya, Portekiz, Yunanistan, Çekya, Macaristan, İrlanda ve İzlanda’daki Vodafone TV aboneleri ise, Discovery kanallarına platformları üzerinden erişmeye devam edecek.

Yorumlar (0)