Disney Plus reklam filmleri ile de ses getiriyor!

TV 07.06.2023, 10:13
Disney Plus reklam filmleri ile de ses getiriyor!

Disney+, Türkiye’de yayın hayatına başladığı günden bu yana en az yapımları kadar özel içerikli reklam filmleri ile de ses getiriyor.

Birbirinden ilgi çekici içerikleriyle bir yılı geride bırakan dijital yayın platformu, marka elçileri Aras Bulut İynemli, Aslı Enver, Burak Deniz, Cansu Dere, Demet Özdemir, Eda Ece, Engin Akyürek, Gülse Birsel, Halit Ergenç, Hande Erçel ve Pınar Deniz’in rol aldığı yepyeni reklam filmlerini izleyiciyle buluşturdu.

Filmlerde her bir isim farklı mekanlarda ve farklı anlarda kendilerini kaptırmış Disney+ izlerken görülüyor.Eğlenceli reklam filmlerinde ünlü isimler, etraflarındaki çeşitli faktörlerin etkisiyle izleme keyfinin zorlaştığı ortamlarda sürükleyici Disney+ yapımlarını seyretme mücadelesi veriyorlar. 

Onlar zaman, mekân gözetmeksizin film, dizi ve belgesellere kendilerini kaptırmış seyrederken, sürpriz gelişmelere tanık oldukları eğlenceli anları ekranlara yansıyor. Yeni reklam filmleriyle izleyicilere “Disney+’ı her an her yerde izleyebilirsin ama sen yine de onlara kulak ver” diyen Disney+, “hayal ettiğinden çok daha fazlası”nı vadediyor. REKLAM FİLMLERİ LİNKİ:https://youtu.be/wkd_AbVXr-khttps://youtu.be/rq0OiYtVQQU

Yorumlar (0)