Dünyaca ünlü çocuk içerikleri bugünden itibaren puhutv’de

TV 23.04.2021, 09:14 23.04.2021, 15:29
Dünyaca ünlü çocuk içerikleri bugünden itibaren puhutv’de

Dünyanın en büyük dijital medya şirketlerinden olan, Londra merkezli Moonbug’ın çocuk içerikleri, Türkiye’de ilk kez puhutv’de Türkçe dublajlı olarak izleyici ile buluşuyor.

Moonbug içerikleri; çocuklara şefkat, empati, zorlukları yenme gücü gibi pozitif değerler kazandırma misyonu ile öne çıkıyor. 16 seriden oluşan çocuk içerikleri arasında dünyanın en çok izlenen çocuk programlarından iki tanesi CoComelon ve Blippi de bulunmakta.

3D çocuk aminasyon içeriği olan CoComelon, 3,5 milyar izleme ile dünyanın en çok izlenen Youtube kanalı olarak zirvede yer alıyor. CoComelon, çocuklara pozitifliği aşılıyor. Baby JJ ve kardeşleri günlük aktivitelere hatta sıkıcı işlere bile coşku ve eğlence odaklı yaklaşıyor, evde kalan çocuklara ilham kaynağı oluyor.

Blippi ise keşfetme arzusu ve merak duygusunu tetikliyor. “Bir geri dönüşüm kamyonu nasıl çalışır?” “Bir fırıncı ne yapar?” “Çevredeki en iyi oyun alanı neresidir?” gibi sorularla çocukları bir keşif yolculuğuna çıkarıyor ve dünyaya öğrenme odaklı bakmalarını sağlıyor.

Moonbug çocuk içeriklerinden oluşan, aralarında Digley Dazey Non Dialoge, Morphle, Little Baby Bus’in da olduğu toplam 13 içerik, türkçe dublajlı olarak 23 Nisan’da yayına giriyor. Devamında 3 sevilen içerik daha puhutv Çocuk kategorisindeki yerini alacak.

Puhutv’den ücretsiz olarak izlenebilecek tüm Moonbug içerikleri, hafta sonu kuşağında ise STAR TV’de izleyicilerle buluşacak.

Yorumlar (0)