Efsane film Matrix Kanal D'de

TV 17.08.2020, 09:30 17.08.2020, 14:24
Efsane film Matrix Kanal D'de

Yönetmenliğini The Wachowski Brothers'ın yaptığı Matrix bu akşam saat 23.00'te Kanal D ekranında olacak. Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie – Anne Moss, Hugo Weaving'in rol aldığı filmde, Thomas Anderson (K. Reeves) bir bilgisayar şirketinde yazılım programcısı olarak çalışmakta, geceleri ise Neo adı ile bilgisayar korsanlığı yapmaktadır.

Neo günün birinde tam olarak kavrayamadığı bir şeylerin yaşamını kontrol ettiğinin farkına varır. Bilgisayarı başında daldığı bir sırada ekranda kendi kendine bir şeylerin yazıldığını görür. Ekranda yazı yazan kişi ona Matrix diye bir şeyden bahseder fakat ne olduğunu söylemez.

Tüm bu konuşmalardan anladığı tek şey, beyaz tavşanı takip etmesi gerektiğidir. Neo, Matrix denilen bu kavramın ne olduğunu merak eder. Bu gizli gerçeği bilen tek kişi Morpheus’tur. Bir gece Neo kendisini bir başka dünyaya götürebilecek güzel yabancı Trinity ile tanışır.

Neo, Trinity’nin götüreceği dünyada Morpheus’u bulacağına ve Matrix hakkında bilgi edineceğine inanmaktadır. Neo, bugüne kadar yaşadığı dünyanın gerçek dünya olmadığını anlayacak Morpheus ve Trinity ile birlikte dünyanın kaderini değiştirmek için Matrix’e karşı mücadele vereceklerdir.

Yorumlar (0)