Eğlence tam gaz devam ediyor

TV 08.12.2020, 09:50 08.12.2020, 15:22
Eğlence tam gaz devam ediyor

7’den 70’e herkesin severek izlediği Güldür Güldür Show’da bu hafta da kahkaha tufanı var. Birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek, ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show vu akşam saat 20.00'de Show TV’de olacak. 

İşte ekrana gelecek skeçler: 

Burcu, sevgilisinin ailesiyle tanışmaya geldiğinde fal bakmaya başlarsa neler olur? Aileyi derinden sarsacak gerçekler ne olabilir? Dede Hayati'nin arsası, enişte İsmail’in itirafı, Mehtap’ın gizlediği gerçek bir bir ortaya saçılacak mı?

Sevgilisi Yeter’le eğlenen Hayati’ye çalan kapıyla kötü sürpriz eşi Naime tarafından geliyor. Hayati, içinde bulunduğu durumdan kurtulmak için ne yalanlar uyduracak?

Ciddi ilişkilerden kaçan Tayfur, Çiçek’in de ciddi ilişki istememesine nasıl karşılık verecek? Rollerin değiştiği bu ilk buluşmada Tayfur ne yapacak?

Akademisyen çift İbrahim ve Leman’ı teknolojik aletler diyarı BatıBank’ta neler bekliyor? İsveç’ten önemli bir üniversiteden telefon beklerken telefonunun ekranı kırılan İbrahim’e, BatıBank’ın starı, dünyanın en iyi esnafı Mesut yardımcı olabilecek mi?

Sivri dilli yenge Naime, Cemil’i neden evine kabul etti, altında yatan sebep ne? Çok fazla vakti kalmayan Cemil, çocuklarına ne açıklayacak?

Malumlar Apartmanı'nın su tesisatının değişmesi için komşularını ikna etmeye çalışan yeni yönetici Bilal ve Fikri ustayı neler bekliyor? Ailenin birbirinden deli üyeleri, Bilal ve Fikri’ye neler yaşatacak?

Tiktokçu gençlik Burcu, Bahadır, Feridun ve Ozan tiktoklarını mahalle esnafı içinde çekince mahalleli nasıl karşılayacak? Mahalle esnaflarımız Cemil ve Hayati’nin tepkilerine tiktokçularımız ne cevap verecek? Gençler, mahallenin naif esnafı Kırtasiyeci İbrahim’i de tiktoklarına dahil edebilecek mi?

Yorumlar (0)