Ekstrem su sporları etkinlikleri Fast&FunBox ekranlarında

TV 19.02.2022, 12:53 19.02.2022, 14:25
Ekstrem su sporları etkinlikleri Fast&FunBox ekranlarında

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yer alan aksiyon dolu adrenalin spor kanalı Fast&Funbox HD, otomobil yarışları, motokros, sörf, snowboard, skateboad, wakeboard, kaya tırmanışı, bisiklet motokros (BMX), serbest stil motokros (FMX), paraşüt, kaykay, serbest koşu, base jumping ve çok daha fazlasını sunuyor.

Şubat ayında dünyanın dört bir yanında ekstrem spor etkinliklerini, su kayağından yelkene deniz sporlarını, evlerimizin sıcak ortamında Fast&Funbox HD ekranlarında izleyebileceğiz.

Yelken Dünyası (Inside Sailing 2020 Ep 5) – 22 Şubat Salı - Saat: 22:00

Yelken Dünyası, tüm dünyadan en önemli yelkencilik ve yatçılık haberlerini ekranlarınıza taşıyor. Bu, seyircisini yelkenciliğin sırları konusunda eğiten, tüm dünyadan birçok muhteşem denizi sunan ve farklı yatçılık biçimlerini ortaya koyan belgesel niteliğinde bir program.

Vahşi Ruhlar (Wild Spirits H2O, Ep 1)   – 23 Şubat Çarşamba- Saat: 19:00

Vahşi Ruhlar H2O en iyi aşırı su aksiyonunu sunan, sörf, su kayağı, uçurtma ve rüzgar sörfü dahil dünyanın en ıslak ekstrem spor etkinliklerinin önemli anlarını ön plana çıkarıyor.

Serbest Sporlar Dünyası (World Of Freesports 2021, Ep 7)  – 25 Şubat Cuma - Saat: 23:30

Serbest Sporlar Dünyası, dünyada görülmüş en iyi açık hava ve doğa sporları etkinliklerini sunuyor! Serbest sürüşten, yüksek zirvelere tırmanışa, sörften, dağ bisikleti yarışlarına kadar çok farklı sporları, Fast&FunBox ekranlarında Serbest Sporlar Dünyası’nda izliyoruz.

Fast&FunBox izlemek isteyen adrenalin tutkunları, seçkin TV pl

Yorumlar (0)