Elçin Afacan “Kadının Eseri”ne konuk oluyor

TV 26.03.2022, 16:43
Elçin Afacan “Kadının Eseri”ne konuk oluyor

Yapımını Provizyon Medya’nın, sunuculuğunu ise Elçin Ateş Ersoy’un üstlendiği program “Kadının Eseri”, her pazar saat 11.15’te FOX izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Programın her bölümünde, hayatları boyunca karşılaştıkları zorlukları aşıp hayallerini gerçekleştiren farklı mesleklerdeki kadınların ilham veren hikayelerine odaklanılıyor.

“İsterse yapar” diyerek kadına her daim cesaret vermeyi hedefleyen Kotex, programın sponsorluğunu üstleniyor ve güçlü kadın hikayeleriyle daha fazla kadına ilham olabilmeyi amaçlıyor. Ersoy’un farklı alanlarda başarı göstermiş kadın konuklarını ağırladığı ve yolculuklarını samimi bir atmosferde izleyicilere aktardığı programda, tanınmış konuklar da kişisel hikayelerini izleyicilerle paylaşıyorlar.

Genç ve başarılı oyuncu Elçin Afacan ile Diyarbakır’ın merkezdeki tek kadın muhtarı Dilek Demir programın yeni bölümünde hikayelerini aktaracaklar.

evlendirilmek istenen kız çocuklarına şikayet ve yardım hattı kuran Dilek Demir, 40 kız çocuğunu erken yaşta evlenmekten kurtardı. Demir, çocuk yaşta evliliklerle mücadelesinin kendi hayat hikayesiyle benzeştiğini ve karşısına çıkan tüm engellere rağmen davasından nasıl vazgeçmediğini izleyicilere anlatacak.

Pek çok başarılı dizide önemli karakterlere hayat veren Elçin Afacan ise oyunculuk kariyeri üzerine demeçlerde bulunacak. “Kadının Eseri” her hafta olduğu gibi bu hafta da ilham veren hikayelerle izleyicilerin kalbine dokunacak.

Yorumlar (0)