Evlat acısı yaşayan bir babanın hikayesi yüreklere dokunacak

TV 05.11.2022, 16:33 05.11.2022, 23:57
Evlat acısı yaşayan bir babanın hikayesi yüreklere dokunacak

Her hafta sonu Ahu Sungur’un sunuculuğunu yaptığı, katılımcılara umut veren, izleyicileri ise soluksuz takip ettiren Show TV’nin programı ‘Bir Şansım Olsa’ yeni bölümü ile ilgi çekmeye devam ediyor.

Bir Şansım Olsa’nın bu bölümünde; babalık görevini sadece uzaktan yerine getirebilen bir adamın dram dolu hikayesine tanıklık edeceksiniz. Evlatlık olduğu evde anne ve babasını öz ailesi kabul eden Kısmet, annesiyle duygu dolu bir bağ kurmayı başarırken babası ile aynı ilişkiyi kuramamıştır. Kısmet, biyolojik ailesinin yaptığı gibi terk edileceği korkusuyla yaşarken, bu durumun gerçek sebebi programda ortaya çıkacak.

Babası Nihat Bey, küçükken trafik kazasında kaybettiği öz kızı Kıymet’i anlatacak ve Kısmet’i evlat edindikten sonra yaşadıklarını, ona her baktığında kaybettiği kızı Kıymet’i hatırladığını açıklayacak. Sebep olduğu trafik kazası yüzünden öz kızını kaybeden Nihat Bey’in, Kısmet’e de zarar vermekten korktuğu için uzaklaştığını öğreneceksiniz. Duyduklarınız karşısında gözyaşlarınıza hakim olmayacaksınız.

“Bir Şansım Olsa” yeni bölümüyle 6 Kasım Pazar saat 13.00’te Show TV’de!

Yorumlar (0)