“Eymen ile Çimen” TRT Çocuk’ta başlıyor

TV 12.08.2022, 09:21 12.08.2022, 16:52
“Eymen ile Çimen” TRT Çocuk’ta başlıyor

İçerik yelpazesini genişletmeye devam eden TRT Çocuk, okul öncesi dönemindeki çocuklar için yepyeni bir çizgi filmi ekranlara getirecek. “Eymen ile Çimen”, 13 Ağustos’tan itibaren her hafta sonu TRT Çocuk ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Birbirinden farklı yapımlarıyla içeriklerini çeşitlendiren TRT Çocuk, bu kez okul öncesi dönemindeki çocuklar için yepyeni bir çizgi filmi izleyicileriyle buluşturacak. Çocukların dilsel gelişimlerine katkı sunmayı hedefleyen “Eymen ile Çimen”, 13 Ağustos’tan itibaren her hafta sonu 09.35 ve 11.45’te TRT Çocuk ekranında yer alacak.

Eymen ile Çimen’in serüvenleri

Üç yaşında bir çocuk olan Eymen, odasında uyku ve oyun arkadaşı olan en sevdiği oyuncağı Çimen ile keyifli vakit geçirir. Hayal dünyası oldukça geniş olan Eymen, Çimen ile oynadığı oyunlarla bambaşka diyarlara yolculuk ederek denizlerden ormanlara, bulutlardan uzaya uzanan bir serüvene atılır. Maceralarına bazen ablası Dila ve arkadaşı Sevgi’yi de dâhil eden minik kahraman, Çimen ile birlikte dünyayı yeniden keşfeder.

Okul öncesi dönemindeki çocuklar için özel olarak hazırlanan bu yapım, mantık ve akıl yürütme becerilerinin yanı sıra müzik ve ritim algısına katkı sunmayı hedefliyor. “Eymen ile Çimen” keyifli hikâyesiyle 13 Ağustos’tan itibaren her hafta sonu 09.35 ve 11.45’te TRT Çocuk’ta.

Yorumlar (0)