FilmBox ekranlarında Babalar Günü'ne özel 2 film

TV 17.06.2021, 09:49 17.06.2021, 18:19
FilmBox ekranlarında  Babalar Günü'ne özel 2 film

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yer alan keyifli filmlerin adresi FilmBox, 20 Haziran 2021 Babalar Gününü, sıcacık öykülerle baba sevgisini yaşatan, arka arkaya ekranlara gelecek 2 güzel filmle kutluyor.

Son Umut – 20 Haziran Pazar Babalar Günü – Saat 19:40

Yılmaz Erdoğan’ın, başrolü ödüllü aktör Russell Crowe’la paylaştığı film, Çanakkale kahramanlık destanlarından ilham alıyor. Avusturalyalı bir çiftçi olan Connor, üç oğlunu da Çanakkale Savaşı'na göndermiştir. Çanakkale Savaşı'nın ardından Türkiye'ye gelen Connor'ın tek hedefi uzun süredir haber alamadığı oğullarının izini bulabilmektir. Connor'ın İstanbul'da başlayıp Çanakkale'ye ve oradan da ülkenin çeşitli yerlerine uzanan bu arayış yolculuğunda en büyük destekçileri Türk subayları Hasan ve Cemal olacaktır.

Aşk Olsun Baba! (My Dad's Christmas Date) – 20 Haziran Pazar Babalar Günü – Saat 21:30

Bu yılın en eğlenceli filmlerinden, ödüllü aktör Jeremy Piven’ın başrolü üstlendiği Aşk Olsun Baba!, aynı zamanda SPI International’in ilk orijinal yapımı olma özelliği taşıyor. Cumartesi akşamüstü ekranlara gelecek filmde, efsane yapım Entourage’da can verdiği Ari Gold karakteri ile hatırlanan dünyaca ünlü aktör Jeremy Piven’a, genç aktris Olivia-Mai Barrett eşlik ediyor. Filmin öyküsü, bir baba ve 16 yaşındaki kızının bilindik sorunları ile başlıyor. David (Jeremy Piven) kızı Jules’ün (Olivia-Mai Barrett ) iç dünyasını anlamakta zorluk çekiyor, Jules da babasıyla iletişimini sınırlı tutuyor. Baba kızının hayatında daha fazla yer tutmayı, kızı da kendi özgürlük alanını istiyor ve içten içe babasıyla eski yakınlığını özlüyor. Öte yandan baba kız, iki yıl önce bir otomobil kazasında ölen Jules’ün annesinin kaybıyla kendilerince başa çıkmaya çalışıyorlar.

Yorumlar (0)