Finale günler kala Survivor'da sürpriz veda

TV 08.07.2020, 04:25 08.07.2020, 14:50
Finale günler kala Survivor'da sürpriz veda

13 ve 14 Temmuz'da İstanbul'da final yaparak ekrana veda edecek olan Survivor'da son yapılan toplu sms oylamasının sıralamasına göre, bu hafta elenen isim belli oldu. SMS sıralamasına göre Berkan, Sercan ve Yasin arasından en düşük SMS oyunu alarak adaya veda eden ismi Acun Ilıcalı açıkladı.

Yasin, Sercan ve Berkan arasından en az oyu alan yarışmacı olan Sercan Yıldırım, Survivor'dan elendi. Yıldırım veda öncesinde yaptığı konuşmada, "Survivor benden ne istediyse onu vermeye çalıştım. Buradan gönlüm rahat gidiyorum. Ama duygusallığım burada yaşadıklarıma veda ettiğim içindir. Buradaki herkes bana çok şey kattı. Tartışsak da kavga da etsek buradaki herkesi çok seviyorum. Dışarıda da hepsiyle görüşeceğimi düşünüyorum" dedi.

Ilıcalı ise, "Elendiğin için üzgünüm. Yıllarca unutulmayacak bir performans sergiledin. Tarzın, tavrın, efendiliğinle. Bana göre daha ileri gitmesi gereken biriydin. Buradan başın dik olarak çıkıyorsun. Dışarıda takdiri çok daha iyi duyacaksın. Eminim Bursaspor'da şampiyon olduğun dönemin tazelendiğini hissedeceksin" ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)