Fox'un yılbaşı ekranında neler var?

TV 31.12.2022, 14:32 02.01.2023, 10:06
Fox'un yılbaşı ekranında neler var?

Yönetmenliğini Murat Şenöy’ün üstlendiği, oyuncu kadrosunda Hazal Kaya, Onur Tuna, Enis Arıkan, Nur Fettahoğlu, Selin Şekerci ve Elçin Afacan’ın yer aldığı “Benden Ne Olur?” filmi, 31 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’de FOX izleyicisiyle buluşacak.

TV’de ilk kez yayınlanacak komedi filminde; Sertab Bal (Hazal Kaya), istediği şeyler hakkında sürekli fikir değiştiren, çevresinin kendisinden beklediği düzenli hayatı bir türlü olduramayan, kimlik arayışında olan bir kadındır. Onun hayatı, bir gün yanlışlıkla ablası Harika'nın evini yakmasıyla bambaşka bir hal alır. Bir anda evsiz ve parasız kalan Sertab, ablasının söylediği "Senden hiçbir şey olmaz" sözlerinin üzerine, "Benden ne olur herkese göstereceğim." diye kendisine söz verir. Yaşadığı kırılma sonrası hayatını düzene sokmak için harereke geçen Sertab'ın ünlü oyuncu Soner (Onur Tuna) ile ilişkisi planlarının altüst olmasına neden olur..

Ardından “Ata Demirer Gazinosu” saat 22.00’de, FOX izleyicilerinin evine konuk olacak.

Mizah ve müziği buluşturan “Ata Demirer Gazinosu"nda Türk Sanat Müziği’nden operaya, halk müziğinden popa ve arabeske kadar geniş bir repertuvara sahip komedyen Demirer'e sahnede Taşkın Sabah yönetiminde bir orkestra ve zaman zaman dansçılar eşlik edecek.

Programda Demirer kendine has üslubuyla bir yandan şakalarıyla seyirciye kahkahalar attıracak, bir yandan da şarkılarıyla, tiyatro sahnesine hoş bir seda getirecek.

“Benden Ne Olur?” 31 Aralık Cumartesi saat 20.00’de, “Ata Demirer Gazinosu” ise saat 22.00’de sadece FOX’ta.

Yorumlar (0)