FX izleyicileri zenginleşen dünyasına davet ediyor

TV 22.01.2021, 09:40 22.01.2021, 15:28
FX izleyicileri zenginleşen dünyasına davet ediyor

Heyecanla beklenen, iddialı dizi ve animasyonların Türkiye’deki adresi FX, ocak ayından itibaren yenilenen yüzüyle izleyicilerle buluşuyor. Birbirinden farklı içerikleriyle yeni FX, aksiyon, korku, drama, komedi, bilim kurgu, fantastik veya animasyon seven herkesi yeni hikayeler keşfetmeye davet ediyor.

The Walking Dead”, “American Horror Story”, “War of The Worlds”, “Supernatural” ve “The Simpsons” gibi tüm dünyada izlenme rekorları kıran dizi ve animasyonların kanalı FX, şimdi dramadan korkuya, animasyondan bilim kurgu ve fantastiğe, aksiyondan komediye kadar birçok zevke hitap eden, çok daha geniş bir seçkiyle izleyicilerine yeni hikayeler sunuyor.

Son dönemde “Alef” ile birlikte yerli yapımlarda da iddialı olduğunu gösteren kanal, “This Is Us”, “How I Met Your Mother”, “The Late Late Show with James Corden”, “The Big Bang Theory”, “Mrs. America” gibi yeni içerikleriyle dizi tutkunlarının en sevilen kanalı olma iddiasını kuvvetlendiriyor.

Kanal yeni kampanyasında, sunduğu birbirinden farklı türdeki içeriklerle izleyicilerine “İzlenecek çok şey var!” derken, artık kanalda birçok hikaye olduğunun altını çizerek soruyor: “Senin hikayen hangisi?”

En sevilen dizi ve animasyonların Türkiye’deki adresi FX kanalı; D-Smart, Tivibu, KabloTV, TV+ ve Vodafone TV platformlarından izlenebiliyor.

Yorumlar (0)