“GAİN Açık Mikrofon” genç yetenekleri keşfe çıkıyor

TV 09.10.2021, 09:35
“GAİN Açık Mikrofon” genç yetenekleri keşfe çıkıyor

Türkçe Rap’in keşfedilmeyi bekleyen yetenekleri yarışıyor! GAİN, çok yakında yayına girecek “GAİN Açık Mikrofon” ile rap ve hip hop aleminin yeraltı dünyasında gizli kalmış genç yeteneklerini keşfe çıkmaya hazırlanıyor. Başvurular çok yakında sosyal medya üzerinden alınmaya başlayacak!

“GAİN Açık Mikrofon” jürisinin önderliğini rap efsanesi CEZA üstlenecek. Jüri koltuğunda Server Uraz, Tepki ve Aspova otururken, programın sunucusu ise Öykü Serter olacak. Her yarışmacının kendi tarzını özgürce ortaya koyacağı yarışmada zirveye tırmanacak isim hem 100 bin TL para ödülü kazanacak hem de jürideki yetenekli isimlerin desteğiyle kendi single’ının ve video klibinin sahibi olacak. Heyecanla takip edeceğiniz cypher’lar ve konuk sanatçılarla konser tadındaki canlı performanslar programın enerjisini zirveye taşıyacak.

GAİN’in rap ve hiphop dünyasını sallayacak yepyeni yarışması “GAİN Açık Mikrofon” yakında başlıyor! Hazırlıkları tamamlanan ve başvuruları yakında başlayacak olan program ile Türkçe rap camiası GAİN’e kilitlenecek!

GAİN Açık Mikrofon, Hip Hop kültürünün vazgeçilmezi “Open Mic” sahnelerinden ilhamla hazırlandı. Bu programda Türkçe Rap’in şans arayan genç yetenekleri sahneye çıkarak kendi özgün tarzlarını ortaya koyacak. Yarışmacılar rap müzik efsanesi CEZA’nın mentorluğunda ve sektörün önde gelen isimleri Server Uraz, Tepki ve Aspova’nın desteğiyle adım adım zirveye ilerleyecek. Ekranların deneyimli yüzü Öykü Serter programın sunuculuğunu üstlenirken, rap müzik sahnesinin bir diğer önemli ismi Beta ise programda host sunucu olarak yer alacak.

Programa katılan yarışmacıların tümü hip hop aleminin kalbindeki isimlerle aynı havayı solumanın heyecanını yaşayacak. Yarı finale kalan yarışmacıların şarkıları kaydedilerek video klipleri çekilecek. 10 bölüm sürecek programın sonunda birinci olacak isim ise 100 bin TL para ödülünün yanı sıra, jüri üyelerinin danışmanlığında kendi single’ının ve video klibinin sahibi olacak.

Jüri üyeleri yapım sürecinde birebir rol alacak

Türkiye’de rap müziğin geniş kitlelerce tanınmasını sağlayan ve MTV EMA ödülünü alan ilk Türk müzisyen unvanının sahibi CEZA’nın önderliğinde kurulan jüri, sadece yarışmacıları seçmekle yetinmeyecek. Kazanan yarışmacının single’ının prodüktörlüğünü kendi de müzisyen olan ve Epidemik Yapım ile Ben Fero, Ceg, Şanışer gibi isimleri piyasaya kazandıran Server Uraz yapacak. Yönetmen kimliğiyle sektörde öne çıkan Tepki, yarışmacıların kliplerini hazırlamalarına destek verecek. Aspova ise genç yeteneklerin şarkılarında aranje ve mix mastering adımlarında görev alacak.

İzleyiciler yeni yıldızın zirveye giden yolculuğunu adım adım takip edecek

“GAİN Açık Mikrofon”, program konseptiyle izleyiciyi her bölümde ayrı bir heyecana sürükleyecek. Yarışmacıların ve jüri üyelerinin yapacağı cypher’lar, sürpriz konuklar ve konser tadında performanslar ile enerji hiç düşmeyecek. Ayrıca program, kazanan yarışmacının single’ının yayınlanma aşamasına kadar izleyiciyle paylaşarak, benzerlerinden ayrışacak. Böylece izleyiciler yeraltı sahnesinden çıkıp zirveye ulaşan yeni bir hip hop yıldızının doğuşuna birebir tanık olacak!

’de yenilik zamanı! Yepyeni özgün içerikler Premium’da. Kredi/banka kartı ile aylık 21.90 TL, uygulama içi ödeme ile aylık 23.99 TL’ye Premium üyeliğe geçilebilecek. ’in içeriklerinin bir kısmı her zamanki gibi ücretsiz olmaya devam edecek.

Yorumlar (0)