"GAİN Açık Mikrofon"da başlangıç çizgisine adım adım yaklaşılıyor!

TV 21.10.2021, 15:50
"GAİN Açık Mikrofon"da başlangıç çizgisine adım adım yaklaşılıyor!

GAİN’in rap ve hiphop dünyasını sallayacak yepyeni yarışması GAİN Açık Mikrofon’a katılım için son 10 güne girildi. Yarışmaya katılmak isteyen adayların öncelikle yapması gereken, Instagram’da @gain ve GAİN Açık Mikrofon yarışmasının Instagram hesabı olan @acikmikrofonrap adreslerini takip etmek; daha sonra www.gainacikmikrofon.com adresinden başvuru formunu doldurarak, sitede önceden hazırlanmış olan beat’leri indirmek. Adaylardan, seçecekleri beat’lerle kendi şarkılarını hazırlayarak #GainAçıkMikrofon etiketiyle Instagram’da paylaşması bekleniyor. 

“GAİN Açık Mikrofon” yarışmacıları rap müzik efsanesi CEZA’nın mentorluğunda ve sektörün önde gelen isimleri Server Uraz, Tepki ve Aspova’nın desteğiyle adım adım zirveye ilerleyecek. Ekranların deneyimli yüzü Öykü Serter programın sunuculuğunu üstlenirken, rap müzik sahnesinin bir diğer önemli ismi Beta ise programda host sunucu olarak yer alacak.

100 bin TL, kendi single’ının kaydı ve single’a özel video klibine sahip olma şansı!

Yarışmada zirveye tırmanacak isim hem 100 bin TL para ödülü kazanacak hem de jürideki yetenekli isimlerin desteğiyle kendi single’ı ve video klibinin sahibi olacak. Kazanan yarışmacının single’ının prodüktörlüğünü kendi de müzisyen olan ve Epidemik Yapım ile Ben Fero, Ceg, Şanışer gibi isimlerin milyonlarca dinlenen işlerinin yapımcılığını yapan Server Uraz yapacak. Yönetmen kimliğiyle sektörde öne çıkan Tepki, yarışmacıların kliplerini hazırlamalarına destek verecek. Aspova ise genç yeteneklerin şarkılarında aranje ve mix mastering adımlarında görev alacak.

Yarışmacılar rap dünyasının önde gelen isimleri ile çalışma şansı yakalarken, ayrıca heyecanı zirveye taşıyacak cypher’ların da parçası olacak. Dahası, konuk sanatçıların gerçekleştireceği konser tadındaki canlı performansları sette birebir izleme şansı yakalayacak.

Yorumlar (0)