GAİN kasım ayında izleyicisine dolu dolu bir program sunuyor

TV 31.10.2022, 13:19 31.10.2022, 16:21
GAİN kasım ayında izleyicisine dolu dolu bir program sunuyor

GAİN kasım ayında hem ekran karşısında keyif yapmak isteyenleri hem de 5 dakikalık boşluğunu dahi kaliteli içeriklerle değerlendirmeyi tercih edenleri memnun edecek dolu dolu bir program sunuyor. Bu ay sevilen dizi ve programların merakla beklenen yeni sezonları arka arkaya yayına giriyor. Kahkaha, gerilim, dram, en güncel konular, en yeni belgeseller ve çok daha fazlası GAİN ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

#Etkileyici 2. sezonuyla 5 Kasım’da dönüyor

Sosyal medyanın hayatımızı etkileme gücünü özgün bir biçimde gözler önüne seren #Etkileyici’nin heyecanla beklenen 2. sezonu 5 Kasım’da GAİN’de başlıyor. İlk sezonda şöhretinin zirvesinde bir influencer olan Leyla karakterinin tek bir gecede tepetaklak olan hayatını merceğe alan bu çarpıcı hikâye, psikolojik unsurların öne çıktığı yeni sezonunda polisiye ve gerilim meraklılarını da memnun edecek.

Dayı Şov hasreti bitiyor

Hülya Avşar’dan Gülşen’e, Fatih Ürek’ten Enis Arıkan’a, Didem Soydan’dan Eypio’ya, bugüne kadar birbirinden ünlü ve renkli konukları ağırlayan Dayı Şov geri dönüyor! Türkiye’nin tek canlı talk show programı, yeni sezonda da gündem yaratmayı sürdürecek. Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da canlı yayınlandığı sırada yine ücretsiz olarak izlenebilecek Dayı’nın kendine has mizahı ve delikanlı tarzı, talk show hasreti çekenlere ilaç gibi gelecek. 

TuzBiber Yeni Sezon için kahkahalar hazır mı?

TuzBiber ekibinin kulaktan kulağa yayılan, biletleri kapışılan, sosyal medyada bolca paylaşılan kahkaha garantili stand-up gösterileri GAİN’de yayınlanmayı sürdürüyor. TuzBiber Yeni Sezon’da, kimi ağlanacak haline gülen, kimi yer yer geren, kara mizah ile ofansif gözlemler arasında gidip gelen komedyenler, günün içinden en sıradan anları bile eğlenceli hikâyelere çeviriyor.

E-sporla ilgili merak edilenler “Oyunbozan”da

“E-spor” nedir? Kimler, neden oynuyor? Takipçileri e-sporda ne buluyor, geçmişi nereye dayanıyor? 2021 yılı sonu itibarıyla global hacmi 2 milyar dolar seviyesine yaklaşan, Türkiye de dahil pek çok ülkede resmi spor dalı olarak tanınan, oyuncularına müthiş bir kariyer, tanınırlık ve çok ciddi maddi kazançlar vaat eden e-sporla ilgili tüm merak edilenler “Oyunbozan”da yanıt buluyor.

Michelin yıldızı alan restoranın şefinden “Sakin”

Geçtiğimiz günlerde kurucu şefi olduğu restoranıyla Michelin yıldızı kazanan Pınar Taşdemir, sessiz ve tarifsiz yemek programı “Sakin” ile GAİN izleyicisine farklı bir seyir keyfi sunuyor. Şef Taşdemir şehrin keşmekeşinden uzak, doğanın huzurunda yemek yapma deneyimini görsel ve işitsel bir meditasyon halinde paylaşıyor.

Her anı kıymetli olanlar için kısa filmler ve animasyonlar

Toplantının başlamasını, metronun varmasını, yemek siparişinin gelmesini beklerken geçen zamanımız da en az diğerleri kadar değerli. GAİN tam da bu anlara uygun kısa içerikleriyle fark yaratıyor. Alışılagelmiş kurguların dışına çıkan anlatımları ve farklı formatlarıyla izleyiciye yepyeni deneyimler sunan kısa film ve animasyon kategorisi, yeni hikâyeler keşfetmek için yeterince zamanı olmayanlara hitap ediyor.

Cezailer sezon finali yapıyor 

Geçen ay yayına giren ve büyük ilgi uyandıran Cezailer Kasım’da sezon finali yapacak. Bir psikiyatrın riskli bir deney için kendi isteğiyle akıl hastanesine girişini konu alan dizi, usta oyuncu kadrosunun yanı sıra beklenmedik olaylarla bezeli ters köşe senaryosu ve yenilikçi reji diliyle de izleyicinin dikkatini çekmişti. Normal bildiklerimizi ve kendi gerçekliğimizi sorgulatan dizinin sezon finali de çok ses getirecek! 

Yorumlar (0)