GAİN ve BBC First'le iş birliğini duyurdu

TV 07.06.2022, 09:02 07.06.2022, 15:21
GAİN ve BBC First'le iş birliğini duyurdu

GAİN ve BBC Studios, birinci sınıf İngiliz drama markası BBC First dizilerinin GAİN’de yayınlanması için ilk iş birliklerini duyurdular. Kaliteli, orijinal İngiliz dramalarına ev sahipliği yapan BBC First, içeriklerinde ödüllü yönetmen ve oyuncularla iş birliği yapmaya devam edecek. 

Yayında olan birçok kaliteli içeriği izleme şansına sahip GAİN üyeleri, çok yakında hakkında en çok konuşulan İngiliz yapımlarından bazılarını platformda bulabilecek. Yeni diziler arasında Sean Bean (Game of Thrones) ve Stephen Graham'ın (Boardwalk Empire) rol aldığı BAFTA ödüllü Time ve Richard Gere'in (Pretty Woman) başrolünü oynadığı MotherFatherSon yer alıyor. Eleştirmenlerce çok beğenilen bu dizilere Dominic West (The Wire) ve Lily Collins (Emily in Paris) ile birlikte yazdığı Victor Hugo'nun Sefiller adlı klasik romanın yeniden anlatımı olan Les Misérables ve Nancy Mitford’un aynı adlı romanının Emily Mortimer tarafından uyarlaması olan, başrolünde Lily James’in oynadığı The Pursuit of Love gibi epik dönem dramaları eşlik ediyor. Oscar Ödüllü Jane Campion tarafından hazırlanan Top of the Lake, Yeni Zelanda'da geçen atmosferik bir gizemi anlatıyor. The Durrells ise 1930'larda Korfu'daki İngiliz ailelerinin yeni yaşamını anlatan büyüleyici bir aile draması olarak GAİN ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

GAİN Premium üyeleri, yayın yaptığı ülkelerde abonelikle izlenebilen BBC First'ün içeriklerini hiçbir ek ücret ödemeden izleyebilecek. Yaz aylarında yayınlanması planlanan dizi ve film seçkisinde Altın Küre, Primetime Emmy ve BAFTA gibi ödül almış birçok kaliteli yapım yer alacak.

BBC Studios MENA Kıdemli Başkan Yardımcısı Natasha Hussain, “BBC sürekli yenilik yapıyor ve yüzüncü yılımızda markalarımız Türkiye'de lineer ve dijital platformlarda yeni kitlelere ulaşıyor. BBC First, BBC Studios'tan dünya çapında en iyi dramaları sunar. Eminim Türk izleyiciler, istek üzerine sunulan samimi, meydan okuyan ve düşündürücü hikaye anlatımlarıyla çok eğlenecek ve çok beğeneceklerdir. 

Yorumlar (0)