Güldür Güldür Show 300. bölümü ile Show TV’de

TV 02.04.2022, 13:51
Güldür Güldür Show 300. bölümü ile Show TV’de

Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show 300. bölümü ile Show TV’de... Fenomen eğlence programı her zamanki çok eğlenceli ve çok renkli hikayelerinin yanı sıra 300. bölüm için sürprizleri ile de damga vuracak. İzleyicileri Türk sanat müziği sanatçısı Ahmet Özhan ile nostaljik bir yolculuktan, tüm ekibin bir arada söylediği 300 özel şarkısı ile duygusal anlara, duygu dolu bir akşam bekliyor.

Orkestra şefi Kudret, yaşı geçkin solistleri Mesut, Hayati, İsmail, Mehtap ve Burcu ile Ramazan konseri hazırlığında! Solistler arasında yaşanan aşk sarmalı koronun geleceğini nasıl etkileyecek?

Bahadır, kız arkadaşı Çiçek ile Paşa abinin evinde buluşuyor! Paşa abinin düzenli müdavim kitlesi Çiçek’in gelişine nasıl tepki gösterecek? Paşa abinin her şeyi abartılı hikayelerine Çiçek ne kadar tahammül edebilecek?

Oğlu İbrahim’in evlenmesine dair tüm umutlarını yitirmek üzere olan Yeter son bir hamle kısır günü düzenliyor. Yeter oğlunun akranları Jale, Reyhan ve Leman’ı ikna edebilecek mi? Kendi başının çaresine bakamayan, fazla yemek yiyen, sürekli uyuyan İbrahim’den iyi bir eş olur mu?

Çiçek ve Burcu, Bilal Dayı’nın mahallesinde hayallerindeki kahveciyi açabilecekler mi? Kızlara yardım eli uzatmak adına dolap tamiri için kaleci Feridun’u, finansal destek için mafya ve tefeciyi ayarlayan Bilal dayı ile kahveci nasıl bir yer olacak?

Yeni normal düzende zombi salgını ile yaşamda neler oluyor? Bir önceki ısırılmasından düzelmeyen yarı insan yarı zombi Fikri ile kız isteme töreni nasıl geçecek? Ahali bu salgın karşısında nasıl tepkiler verecek?

Bir an önce mesaisini bitirerek eşinin yanına gitmek isteyen Kudret amiri bekleyen kötü sürpriz ne? Son kalan tekerlemeciler Feridun ve İbrahim ile ifade nasıl geçecek? Dertlerini tekerlemelerle anlatan ikili Kudret’i nasıl çileden çıkaracak?

Güldür Güldür Show 300. bölümüyle 2 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Yorumlar (0)