"Güldür Güldür Show" bu hafta da kahkaha dolu

TV 25.12.2021, 13:24
"Güldür Güldür Show" bu hafta da kahkaha dolu

Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, 9. sezonu ile Show TV'de... Fenomen eğlence programı yine çok eğlenceli, çok renkli hikayeleri ve karakterleri ile evlerinizde kahkaha tufanı estirmeye devam ediyor.

İşte bu akşam ekranda olacak skeçler: 

Mesut, yatırım tavsiyesi peşinde doğru insanı bulacak mı? Hayati’nin tüm söylediklerini bir yatırım fırsatı olarak yorumlamak ne kadar doğru? Hayati’nin absürt fikirleri ne kadar yapılabilir?

İbrahim Üniversitesi’nin sahibi İbrahim, öğrencilerinin velileri tarafından kaçırılıyor! İbrahim, okulda iyi bir eğitim verilmediğine dair sinirli olan velileri sakinleştirebilecek mi? Oyuncu, sanatçı, doktor olması için okula gönderilen gençler neler yapıyor?

Pozitif konulardan konuşmak isteyen Mustafa, Burcu ve İsmail, konu sıkıntısı çekiyor! Grup aradıkları neşeli konu başlıklarını nerede bulacak?

“Aileler Kapışıyor”da Çekiç ve Tarhanacı ailesinin katıksız durağanlıkları devam ediyor. Sunucu Mesut’un gelen cevaplar karşında her seferinde daha da dayanma güçlüğü çektiği yarışmada bu sefer doğru bir cevap gelecek mi?

Evliliklerinin ilk gecesinde İsmail ve Burcu çiftinin mutluluğuna nasıl bir gölge düşecek? İsmail’in katlanılamaz horlamasına karşı Burcu bir çözüm geliştirebilecek mi?

Feridun nihayet tüm cesaretini toplayarak sevgilisi Jale’nin sinirli babasının karşısına çıkabilecek mi? Siniriyle meşhur baba Bilal’i sakin bir anında yakalamaya çalışan damat adayı başarıya ulaşacak mı?

Fikri, uzaylılar ile kurduğu iletişim ile bir uzaylıya aşık oluyor! Babaannesi Reyhan’ın isteği üzerine evlenip çocuk yapmak isteyen Fikri’nin uzaylılarla kız isteme töreni nasıl geçecek?

Güldür Güldür Show yeni bölümüyle 25 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Yorumlar (0)