Güldür Güldür Show'da kahkaha tufanı

TV 03.12.2022, 15:06
Güldür Güldür Show'da kahkaha tufanı

Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran ‘Güldür Güldür Show’ Cumartesi akşamı 319. bölümüyle ekrana gelecek. Gündem yaratan skeçleri ve fenomen karakterleriyle ekranda kahkahanın tek adresi olmaya devam eden, Ali Sunal’ın moderasyonuyla ekrana gelen ‘Güldür Güldür Show’da Açelya Topaloğlu, Alper Kul, Aylin Kontente Kul, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Burak Topaloğlu, Doğa Rutkay, Erdem Yener, Giray Altınok, Gürhan Altundaşar, Hasibe Özlem Eren, İrem Kahyaoğlu, Mahir İpek, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Ömür Arpacı, Özgün Aydın, Özgün Bayraktar, Toygan Avanoğlu, Uğur Bilgin, Ünal Yeter izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Bir seyahat acentesi turistlik turlarını ekonomik ve tam paket çatısı altında ikiye ayırmıştır. Kudret, Jale ve İbrahim beraber ekonomik paket satın alıp Kapadokya turuna gitmişlerdir. Acente sahibi Fikri, satın alınan paket ekonomik olduğu için her şeyi ‘-mış gibi’ yapar.

Hasta olan Mesut’un ateşi 40 dereceye çıkmadan iğne olması gerekmektedir ancak Mesut iğneden korkar. Arkadaşları Mesut'a evde iğne yapmak isterler ancak Mesut iğne olmamak için elinden geleni yapar.

Yazarlık yapan Paşa bir tren yolculuğu yapar ve hayali romantik diyaloglar kurar. Ancak bir ailenin sürekli Paşa’yla konuşması ve sesli yemek yemesi rahatsız eder. Paşa'nın romanı için aklında canlandırdığı Çiçek karakteri ailenin gürültüsüne dayanamayıp sürekli sahneden çıkar.

Ev arkadaşları Ercüment ve Mustafa artan fiyatlardan şikâyetçidir. Ev sahipleri Ozan, kirayı artırmak için gelir ve onları evden çıkarmak ister. Bu sırada Çiçek ile Leman ziyarete gelir. Ev sahibinin davranışları Çiçek ve Leman’ı görünce ılımlı olmaya başlar.

Hüseyin’in kafasının içinde ahlak, libido, bilinç ve utanç duygularını görürüz. Hüseyin’in içkiyi fazla kaçırdığı bir akşam tüm duygular uyur, tek ayakta kalan ise libido olur.

Paşa Abi’nin evinde Bahadır, Çiçek, Yeter, Hayati, İbrahim, Feridun ve Fikri toplanmıştır. Hayati'nin karısı Nazlı, Hayati'yi kendisini aldatırken yakaladığını düşünür ancak Hayati durumu açıklar. Ev sahibi Hayati’nin kirasına zam yapmıştır. Eğer Paşa Abi’de yemek yemezse ayı çıkaramayacağını söyler, Nazlı da ikna olur.

Yorumlar (0)