‘Güldür Güldür Show’ da kahkaha tufanı

TV 12.04.2024, 19:18
‘Güldür Güldür Show’ da kahkaha tufanı

Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran ‘Güldür Güldür Show’ bu akşam saat 20.00’de 370. bölümüyle ekrana geliyor.


Ozan sevgilisi Çiçek’i, Jale ile aldatırken yakalanınca arkadaşı İsmail’i sevgilisiyle barıştırmak için konuştuğunu söyler ve İsmail’in evine giderler. İsmail, Çiçek’i ikna eder fakat tam o sırada gerçek sevgilisi Yeter gelir. Jale’nin tehlikeli tipli abileri olduğunu öğrenen İsmail’in ailesi de gelir. Herkes ortamı idare edip, birbirlerini farklı kişiler olarak gösterseler de İsmail’in başına büyük bir iş açılır.

Fikri ile Yeter, Paşa ile Nazlı kendi çocuklarının ne kadar özel olduklarından bahsedip karşılaştırma yaparlar. Fakat Mehtap ile Hayati çocuklarının çok sıradan olduğunu söyleyip sıradanlıkla övünürler. Diğer çiftler bu sefer çocuklarının sıradan olduğunu söyler ve kimin çocuğunun daha sıradan olduğunu karşılaştırmaya başlarlar.

Mesut uzun bir aradan sonra arkadaşlarıyla bir araya gelip onlara hayatında değişiklikler olduğunu söyler. Kendince küçük şeylerden mutlu olmayı öğrenen Mesut, arkadaşlarına bunu göstermek için abartılı hareketlerde bulunur.

Nazlı, eşi Fikri’nin Semra isimli bir at ile fazla ilgilenmesinden dolayı boşanmaya karar verir ve ikili mahkemeye gider. Hakim İbrahim ve katibe Mehtap’ın görevli olduğu dava aldatma davası olarak görülür ve Semra’nın at olduğu bilinmez. İbrahim ve Mehtap konuyu tamamen yanlış anlayarak ilerler.

Yeter, kızı Çiçek düğün yapmak istemediği için arkadaşlarından yardım ister. Yeter’in arkadaşları Çiçek’i ikna etmek için kendi düğünlerini anlatırlar ama hepsinin düğününün kötü geçmesiyle Yeter’in kafası iyice karışır.

İbrahim ve Jale, seküler olarak tanımladıkları arkadaşları Hüseyin ve Çiçek çiftini ağırlar. İbrahim'e telefon gelir ve dindar olarak tanımladığı arkadaşları Mesut ve Feride çifti de evlerine misafirliğe geliyordur. İbrahim ve Jale seküler ve dindar olarak tanımladığı arkadaşları yan yana gelince onları ayrı kutuplar olarak görür ve bir arada oturmalarının problem çıkaracağını düşünür. Sohbet sırasında gerginlik çıkacağını düşünen İbrahim, çıkışlarıyla arkadaşlarını rahatsız eder. Arkadaşlarının anlaşamayacağını düşünen İbrahim’i büyük bir sürpriz bekler.

‘Güldür Güldür Show’ yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

Yorumlar (0)