"Güldür Güldür Show" kahkahalarla dönüyor

TV 22.10.2022, 13:32 24.10.2022, 09:55
"Güldür Güldür Show" kahkahalarla dönüyor

Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran ‘Güldür Güldür Show’ Cumartesi akşamı yayınlanacak 313. bölümüyle onuncu sezona merhaba diyor. Onuncu sezonun ilk bölümünde seyircinin hasreti bitecek ve kahkahalar yeniden başlayacak. Murat Dalkılıç’ın hem şarkıları hem de performansıyla konuk olduğu ‘Güldür Güldür Show’ kahkaha dolu skeçleriyle Cumartesi akşamına damga vuracak.

Ali Sunal’ın moderasyonuyla ekranın neşesi olmaya devam eden ‘Güldür Güldür Show’da Açelya Topaloğlu, Alper Kul, Aylin Kontente Kul, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Burak Topaloğlu, Doğa Rutkay, Erdem Yener, Giray Altınok, Gürhan Altundaşar, Hasibe Eren, İrem Kahyaoğlu, Mahir İpek, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Ömür Arpacı, Özgün Aydın, Özgün Bayraktar, Toygan Avanoğlu, Uğur Bilgin, Ünal Yeter izleyicilerin karşısına çıkacak.

Hastanede yatan Mehtap’ın refakatçisi olan gelini ‘Geveze Yeter’, hem kendisine hem hastanedeki diğer hastalara hayatı zindan eder. Herkese iyilik yaptığını düşünen Hüseyin, Mesut’un ortaya sürdüğü anti-tezlerle şaşkına döner. Yaptığı iyiliklerin aslında kötülüğe sebep olma ihtimali birbirinden komik çelişkiler yaratır.

Sakin bir kasabaya gelen İsmail’in halk tarafından Murat Dalkılıç’a benzetilmesi başta ortaya komik görüntüler çıkarsa da olaylar gitgide enteresan bir hal alır. Gerçek Murat Dalkılıç’ın kasabaya gelişi ise eğlenceli dakikalar yaşatır.

Burcu ile Tufan ev kiralarını ödeyemedikleri için ev sahibi Mesut’u, ev arkadaşları olarak yanlarına almışlardır. Ev sahibiyle yaşayan arkadaşların komik durumu izleyicileri oldukça eğlendirecek. Birbirinden ilginç kehanetleriyle ortamın havasını değiştiren Nazlı teyze, yan masadaki gençlere unutamayacakları bir gün yaşatacak.

Aşırı fanatik bir toplulukla karşı karşıya kalan parti lideri Hüseyin, kendisini tahmin edemeyeceği bir duruma sokar. Fanatik grupla baş etme mücadelesi izleyicileri kahkahaya boğacak.

Annesi Mehtap’ı, şovmen bir doktora götüren Feridun hastaneden çok sabah programındaymış gibi hissedecek. İzleyiciler Doktor İbrahim’in tedavi yöntemlerini büyük bir keyifle izleyecek.

‘Güldür Güldür Show’ onuncu sezonuyla 22 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Yorumlar (0)