"Güldür Güldür Show" kaldığı yerden devam edecek

TV 03.02.2023, 12:23 03.02.2023, 15:50
"Güldür Güldür Show" kaldığı yerden devam edecek

Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran ‘Güldür Güldür Show’ cumartesi akşamı saat 20.00’de 324’üncü bölümüyle güldürmeye kaldığı yerden devam edecek.

Gündem yaratan skeçleri ve fenomen karakterleriyle ekranda kahkahanın tek adresi olmaya devam eden, Ali Sunal’ın moderasyonuyla ekrana gelen ‘Güldür Güldür Show’da Açelya Topaloğlu, Alper Kul, Aylin Kontente Kul, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Burak Topaloğlu, Doğa Rutkay, Erdem Yener, Giray Altınok, Gürhan Altundaşar, Hasibe Özlem Eren, İrem Kahyaoğlu, Mahir İpek, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Ömür Arpacı, Özgün Aydın, Özgün Bayraktar, Toygan Avanoğlu, Uğur Bilgin, Ünal Yeter izleyicilerin karşısına çıkacak.

‘Güldür Güldür Show’un 324’üncü bölümündeki skeçler ise şu şekilde: 

Hayatta Kalanlar

Dünyaya düşen bir meteor insanlığı yok etmiştir. Hüseyin sinyal vererek hayatta kalan diğer insanları bulmaya çalışır. Hüseyin gelen kişiler arasından kendisine en uygun eşi bulmaya çalışır. Ancak işler Hüseyin’in istediği gibi ilerlemez.

Özgürlüğün Sesi

Öğrenci olan Bahadır elinde gitarıyla metroda müzik yapar. Görevli metroda izinsiz müzik yapılamayacağını açıklar ancak yolcular tepki gösterir. Yolcuların desteğiyle şarkısına başlayan Bahadır kötü yorumuyla herkesi dehşete düşürür ancak yolcular onu savunmaya devam eder. Metronun arıza yapması olayları tersine çevirir.

Torun Şımartma

Ailesi İbrahim’i babaannesi Burcu’dan almak için tatilden erken döner. Burcu, İbrahim’in her istediğini yapıp onu çok şımartmıştır. Öyle ki İsmail zamanında kendi annesi ona böyle davranmadığı için oğlunu kıskanır.

Ortaya Karışık Parti

Hayati gaza gelip partisini bırakıp yeni bir parti kurmak için toplantı yapmaktadır. Ancak partinin görüşü dahil olmak üzere hiçbir şey belli değildir. Basın geldiği zaman Hayati her kesime hitap etmeye çalışarak ‘Ortaya Karışık Parti’yi ilan eder.  

Evleyen Kız

Yeter kendisinden ayrılan kişilerin kısa sürede başkalarıyla evlenir. Yeter’in bu laneti kısa sürede yayılır ve yararlanmak ister. Yeter en sonunda okul yıllarından ilk aşkı Hüseyin’le karşılaşır.

Cahil Savar

Paşa halk kahramanı cahil savardır. Nerede bir cahil konuşsa müzik ile birlikte gelir ve cahili bantlayıp götürür. Sokak röportajları ve televizyon programları dahil olmak üzere herkes cahil savardan nasibini alır.

Gurur Çift Hastane

Nazlı’nın kalbi sıkıştığı için hastaneye kaldırılmıştır. Eşi Hayati duygusallaşmış ama duygularını belli etmemeye çalışmaktadır. Ziyarete gelen Nazlı’nın yeğeni Bahadır ve eğşi Mehtap ise en ufak şeylerden bile duygu dolu cümleler çıkartır. Nazlı da artık Hayati’den romantik sözler duymak ister.

‘Güldür Güldür Show’ yeni bölümüyle cumartesi akşamı saat 20.00’de SHOW TV’de.

Yorumlar (0)