Güldür Güldür Show yine kahkaha dolu

TV 26.11.2022, 13:17 26.11.2022, 16:08
Güldür Güldür Show yine kahkaha dolu

Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran ‘Güldür Güldür Show’ Cumartesi akşamı 318. bölümüyle ekrana gelecek. Gündem yaratan skeçleri ve fenomen karakterleriyle ekranda kahkahanın tek adresi olmaya devam eden, Ali Sunal’ın moderasyonuyla ekrana gelen ‘Güldür Güldür Show’da Açelya Topaloğlu, Alper Kul, Aylin Kontente Kul, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Burak Topaloğlu, Doğa Rutkay, Erdem Yener, Giray Altınok, Gürhan Altundaşar, Hasibe Özlem Eren, İrem Kahyaoğlu, Mahir İpek, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Ömür Arpacı, Özgün Aydın, Özgün Bayraktar, Toygan Avanoğlu, Uğur Bilgin, Ünal Yeter izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Sokakta tanımadığı insanlara şaka yapıp video çeken İbrahim’in Mesut’a yaptığı şaka beklemediği sonuçlara yol açar ve ikili yeni bir maceraya yelken açar. Bir kafede şarkıcı olan İsmail gelen müşterilere kur yaparak şansını dener. Karşılaştığı her müşteride farklı bir sıkıntıyla karşılaşan İsmail’in şansını iyice zorlaması başını belaya sokar. Hastanede doktorların yoğunluktan dolayı muayene için yalnızca beş dakikaları vardır. Doktorlar ne tuvalete gidebilir ne de hastalarıyla fazla ilgilenebilir. Hızlıca yapılan muayenelerin sonucu ise hastaları zor durumda bırakır.

Burcu ilk buluşmasını kendi için ideal erkek olarak gördüğü Mesut’la yapacaktır, arkadaşları Yeter, Hüseyin ve Ercüment’e buluşmasını izlemelerini tembihler. Hüseyin kadınlar için ideal erkek yoktur tezini savunurken olaylar tahmin etmediği şekilde gelişir.

Antik çağda günlük rutin görevleri olan bir kabileye Nazlı sonradan dahil olur. Farklı bir kabileden gelen Nazlı ‘kişisel gelişim’i bulmuştur. Kabile kabile gezip insanların hayatlarına dokunduğunu söyler. Kabile üyelerini bir bir yaptıkları işleri bıraktırıp içlerinden gelen şeylere yönlendirir. Bunun sonucunda kabile dağılma noktasına gelir.

Muhalefet partisi başkanı olan Mesut seçim günü acı haber verir gibi anket sonuçlarını açıklar, partisi seçimi kazanmaktadır. Partideki herkes iktidar olmamak için çözüm üretmeye başlar, muhalefet olmaya alışmışlardır ve ülke ekonomik olarak kötü diye yönetmek istemezler.

Yorumlar (0)