Güldür Güldür Show’da bu akşam da kahkaha tufanı var

TV 23.04.2021, 17:04 24.04.2021, 10:19
Güldür Güldür Show’da bu akşam da kahkaha tufanı var

7’den 70’e herkesin severek izlediği Güldür Güldür Show’da bu hafta da kahkaha tufanı var. Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek.

Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show'da bu akşam ekrana gelecek skeçler: 

  • Yöneticisi Hayati, Masal Sitesi sakinleri ile şikayetler üzerine bir toplantı düzenler. Eşeğini garaja park eden ve dört aydır aidat ödemeyen Keloğlan İsmail, "Bir varmış, bir yokmuş" diyerek Hayati’yi geçiştirerek para ödemeyen yakışıklı prens Mesut, Uyuyan Güzel Yeter, Cadı Naime, 1+1 evde yedi cüceler ile yaşayan Pamuk Prenses Çiçek ve Kırmızı Başlıklı Kız Bilal’in katıldığı toplantıda neler olacak?
  • Yeter, Bilal ve Çiçek’in arasını yapabilecek mi? Dünya güzeli Çiçek’in ufak kusuru ne olabilir? Bilal, bu ufak engele rağmen Çiçek ile yakınlaşabilecek mi?
  • Fikri, covid yüzünden evinde oturuyor ve yoldan geçenleri evde kalmaya ikna etmeye çalışıyor. Mahalleli, Fikri’nin önerilerine uyup evlerine dönecek mi? Fikri ikna etme konusunda ne kadar başarılı? Fikri, mutasyon virüs İbrahim’i de ikna edebilecek mi?

  • "Atasözlerinin Arka Odası"nın bu bölümünde İbrahim Taytaylı, Bilal Çardakçı ve Hayati Akın atasözlerini inceliyor. Değerli stüdyo konukları atasözlerinin kökeni hakkında ortak noktaya varabilecek mi? Sunucu Leman’ın karışık aşk hayatı programı nasıl etkileyecek?
  • Mesut'un, şirketin nasıl zarar ettiğini anlayabilmek için çalışanları İsmail, Bahadır, Cemil, Naime ve Kudret ile yaptığı toplantı nasıl sonuçlanacak? Şirketin genel müdürü İsmail, gerçekten örnek bir çalışan mı? İsmail’in tüm kariyeri sadece 5 kelimeye bağlı olabilir mi?
  • Feridun oğlu İbrahim’in okul kaydını alabilecek mi? İbrahim’in gitmemesi için tüm öğretmenlerin seferber olması işe yarayacak mı? Okulun sınırsız imkanlarına rağmen İbrahim, hiçbir şey öğrenememiş olabilir mi?
  • Adeta Yeşilçam filmlerinden fırlamış bir karakter olan Yeter, yeni bir mahalleye taşınıyor. Yeter’in naif ve saf karakteri ile nakliyatçıdan hırsızlara, esnaftan komşulara mahalleli nasıl etkilenecek?

Yorumlar (0)